GiGi New York

Alla recensioner

GiGi New York

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

GiGi New York

Om du känner att du är ute efter några nya accessoarer eller kanske till och med en ny handväska, vart skulle du vända dig då? Skulle du ta bilen och åka in till närmsta stad och se vad det fysiska butikerna har för utbud, eller är du en person som föredrar att handla online där du i lugn och ro kan sitta och kolla på ett oändligt stort sortiment? Oberoende om man är en person som handlar online eller inte så kommer det alltid att vara bäst att börja med att läsa recensioner, och var kan man göra det? Vi har här på OmdömesStälle valt att samla recensioner och erfarenheter av riktiga människor så att du och alla andra där ute ska kunna få positiva upplevelser. I detta fallet handlar det om företaget GiGi New York, som erbjuder handväskor och accessoarer online

Använder företaget sig av äkta läder eller inte då det tillverkar sina produkter? Hur är det med hållbarheten, kan jag räkna med att en väska håller i några år eller inte? Finn svaren i recensioner.

Mer om företaget GiGi New York
Bennet personen som är grundaren till företaget och deras målsättning är att hela tiden skapa och erbjuda produkter av bra kvalitet. Företaget är familjeägt och då de tillverkar sina produkter använder de sig av äkta läder. Företagets säte sedan starten funnits i New York där även den familjeägda fabriken ligger. Produkterna som företaget säljer kan köpas direkt via deras egen nätbutik, men det är driver även en fysisk outlet butik som kan besökas.

Vad erbjuds hos GiGi New York
Företaget erbjuder olika typer av handväskor, till exempel större väskor som rymmer hela block och häften, men de har även mycket mindre väskor som endast rymmer mobilen och kanske plånboken. Det är möjligt att hitta produkterna i nätbutiken antingen i olika kategorier, men det finns även en sökfunktion för att söka bland hela sortimentet. Efter att kunden hittat den väska eller produkt som hen vill köpa kan kunden betala för sitt inköp antingen direkt med bankkort, via internetbanken eller med PayPal. Företaget kan inte skicka sina produkter till alla länder i hela världen men innan beställningen genomförs går det att se ifall de kan leverera till det angivna landet eller inte. Om kunden får hem sin produkt men av någon anledning inte känner sig riktigt nöjd går det ännu att göra en retur förutsatt att den påbörjas inom 30 dagar efter att köpet gjordes. Returen godkänns endast om produkten är oanvänd och fortfarande ligger i originalförpackning. Finns de frågor har GiGi New York en kundtjänst som är kontaktar via mejl. 

Omdömen om GiGi New York
Har du valt att köpa en läderväska från detta företaget, eller varför inte någon annan accessoarer som det erbjuder? Om du har det då kunde du hjälpa väldigt många människor där ute om du tog dig tiden och skrev en recension som du publicerade här inne.


Handväskor online.