GEOFF ANDERSEN

Alla recensioner

GEOFF ANDERSEN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

GEOFF ANDERSEN

Varma, vattentäta- och vindtäta kläder är något som alla behöver, i synnerhet vi som befinner oss i Norden. Vinterhalvåret för med sig kyligare temperaturer men även väldigt blött väder och därför krävs det att man har bra kläder då man spenderar tid utomhus, vilket man troligtvis inte kommer att kunna undvika. Där ute finns det flera olika företaget som tillverkar kläder, både lokala och internationella. Geoff Anderson är ett av dessa företag. 

Varför ska jag handla hos just Geoff Anderson när det finns flera olika företag där ute? Vad är för- och nackdelarna med att handla hos detta företaget och hur ska jag tänka när det kommer till storlekarna? Läs andra personers recensioner för att se vad de har att säga om företaget

Mer om Geoff Anderson
Geoff Anderson är ett företag som är lanserat och grundat i Danmark där deras produkter fortfarande idag tillverkas. Produkter är skapade för att kunna klara av vårt Nordiska klimat och produkterna är främst framtagna för fiskare men de kan även användas i andra situationer. Företagets produkter kan köpas direkt via deras egna nätbutik, men det finns även återförsäljare runt om i Europa som har Geoff Anderson i sitt sortiment. 

Då Geoff Anderson framställer sina produkter använder de sig av bland annat av återvunna material som till exempel återvunnet polyester men de använder sig även av marknadens tunnaste och mest andningsbara membran. Knapparna och blixtlåsen som Geoff Anderson använder på sina plagg är eko-tex- certifierade samt att de är fria från giftiga och allergiframkallande ämnen. 

Det som Geoff Anderson erbjuder
Inne i nätbutiken är produkterna indelade i kategorier beroende på användningsområde och typ av produkt, men en sökfunktion finns även där kunderna kan söka bland alla produkter i hela sortimentet. Kunderna kan välja på vilket språk de vill använda hemsidan vilket även leder till att priserna på produkterna byter valuta. Efter att kunden lagt till valfria produkter i kundkorgen kan hen betala för sitt inköp direkt via kredit- eller bankkort eller direkt via internetbanken. Om en kund väljer att göra ett inköp på 400€ eller mer behöver hen inte betala några fraktkostnader, i annat fall läggs det till en avgift på 18€ på beställningen. Normalt skickas den beställda produkten från företagets lager inom någon arbetsdag efter att beställningen gjorts. 14 dagar räknat från och med den dagen då kunden tog emot sitt paket kan ännu en retur göras. För att göra en retur ska kundtjänsten hos Geoff Anderson kontaktas och för att returen ska bli godkänd ska produkterna vara oanvända och i samma skick som då kunden tog emot dem. Kundtjänsten kan nås via e-post. 

Åsikter om Geoff Anderson
Har du någon personlig erfarenhet av detta företag? Tycker du isåfall att produkterna är värda sitt pris, stämmer de att kvaliteten på produkterna är bra och skulle du tipsa om företaget till vänner och bekanta eller inte? Berätta dina erfarenheter i en recension som du lämnar här på OmdömesStälle. 


Hur man ska klä sig varmt under vintern.