OmdömesStalle

  Recensioner Geggamoja

  Många av oss väljer att skaffa barn, oberoende på vilket sätt de än må vara, medans andra inte alls är intresserade och inte vill ha en barnfamilj. Men om man är en person som umgås väldigt mycket med barn så vet man att barn behöver många olika produkter, allt från leksaker till tåliga kläder. Om man köper nya kläder till barn så vill man att de ska vara så tåliga som möjligt, och även hålla i alla väder och lika bra inne som ute. I världen och i Sverige finns det många olika företag som säljer barnkläder och barnrelaterade produkter, både online och i fysiska butiker. Ett företag som säljer dessa saker online i Sverige är Geggamoja.

  Mer information om företaget Geggamoja

  Det är ett systerpar i Sverige som valde att skapa företaget Geggamoja. Hela företagets historia börjar under 2006 då systrarna börjar verksamheten hemma i sin källare. Efter en tid fixar systrarna sitt egna kontor och i slutet av 2007 har Geggamoja 10 återförsäljare i Sverige och varumärket börjar växa. Under 2009 växter företaget vidare och de började även samarbeta med företag som tillverkar ekologiska och mer hållbara material. Under 2017 hade företaget skickat ut paket till 40 olika länder och året senare öppnar de sin egen webbshop som är helt online baserad.

  Barnkläder.

  Vad erbjuder Geggamoja sina kunder?

  Inne på företagets förstasida kan man se vilka produkter som är helt nya på hemsidan, man kan även se vilka produkter som är på rabatt för tillfället och även vilka produkter som säljer allra bäst. Geggamoja har även kategorier som barnkläder, inredning och leksaker, babyprodukter och även en Outlet. Geggamoja har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att ta del av erbjudanden och nyheter.

  Geggamoja har en full retur- och bytesrätt som är i kraft 14 dagar från och med att du som kund har tagit emot dina produkter, dock går det inte att returnera badkläder, underkläder eller presentkort. Om man gör en beställning på hemsidan som är över 299 kr kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad, om man gör en beställning under 299 kr kommer frakten att ligga på 49 kr – 59 kr inom Sverige. Vid beställning skickas paketet ut normalt inom 2–3 arbetsdagar, och från och med att man har mottagit sin orderbekräftelse kan man räkna med att få paketet inom 5 arbetsdagar.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Geggamoja?

  Vill man kontakta företagets kundtjänst kan man antingen göra det via telefon (08 758 28 82) eller via e-post (kundtjanst@geggamoja.com). Om man är inne under vanliga arbetstider på hemsidan kanske man även kan chatta med dem direkt, i chattrutan kan man även lämna ett meddelande och då kommer de att återkomma så fort som möjligt. Innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på hemsidan för att läsa de oftast ställa frågorna, chansen att man hittar svaret på sin fråga redan där är stor.

  Har du handlat barnprylar hos Geggamoja? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Geggamoja
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Geggamoja

  Din recension

  FAQ

  Är Geggamoja ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Geggamoja. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Geggamoja?

  Geggamoja är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geggamoja gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.