Gecko Covers

Alla recensioner

Gecko Covers

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Gecko Covers

Nästan alla av oss har i dag en mobiltelefon, plus att det troligtvis är en ganska så skör smarttelefon som man verkligen inte vill tappa i marken, och skulle man mot förmodan tappa den så önskar man att den håller ihop. Som tur är så finns det många tillverkare som skapar och butiker som säljer olika typer av mobilskal. Vissa skal är till för att vara snygga och se moderna ut, men många skal är gjorda för att verkligen skydda mobilen. När det kommer till mobilskal så kan man som kund välja om man vill införskaffa ett skal online eller i någon fysisk butik. Online finns det oftast ett större utbud men då får man inte känna och klämma på skalet. Oberoende vad kunden vill så är Gecko Covers en nätbutik som erbjuder mobilskal. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Gecko Covers? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Om nätbutiken Gecko Covers
E-handelsföretag som är grundat och lanserat i Nederländerna. Från Nederländerna ägs och drivs företag men de erbjuder även sina produkter till kunder i andra länder. Varje år lanserar Gecko Covers cirka 30 stycken nya skal till mobiler och olika plattor och säljer cirka en miljon skal årligen. 

Vad erbjuder Gecko Covers sina kunder?
Plattor, laptops och mobiler är olika typer av produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Gecko Covers erbjuder även skal till plattor som är gjorda för att läsa e-böcker i. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i euro och kunderna kan välja på vilket språk de vill använda hemsidan. Om kunderna vill ha sitt paket levererat till Sverige så gäller en leveranstid på cirka 3 till 5 arbetsdagar. Till andra länder varierar leveranstiderna. Men medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. Gecko Covers har 2 års garanti på sina produkter, men på garantin går det inte fel på skalen som tex slitage av användning. Från och med att kunden har mottagit sitt paket kan hen nom 30 agar returnera någon produkt vid behov. 

Hur kan Gecko Covers kontaktas?
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Gecko Covers genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du köpt något från nätbutiken Gecko Covers? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Mobilskal som kan vara farliga för barn.