OmdömesStalle

  Recensioner Gecko Covers

  Nästan alla av oss har i dag en mobiltelefon, plus att det troligtvis är en ganska så skör smarttelefon som man verkligen inte vill tappa i marken, och skulle man mot förmodan tappa den så önskar man att den håller ihop. Som tur är så finns det många tillverkare som skapar och butiker som säljer olika typer av mobilskal. Vissa skal är till för att vara snygga och se moderna ut, men många skal är gjorda för att verkligen skydda mobilen. När det kommer till mobilskal så kan man som kund välja om man vill införskaffa ett skal online eller i någon fysisk butik. Online finns det oftast ett större utbud men då får man inte känna och klämma på skalet. Oberoende vad kunden vill så är Gecko Covers en nätbutik som erbjuder mobilskal.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Gecko Covers? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om nätbutiken Gecko Covers

  E-handelsföretag som är grundat och lanserat i Nederländerna. Från Nederländerna ägs och drivs företag men de erbjuder även sina produkter till kunder i andra länder. Varje år lanserar Gecko Covers cirka 30 stycken nya skal till mobiler och olika plattor och säljer cirka en miljon skal årligen.

  How-To | Återställa BIOS till grundinställningarna

  Vad erbjuder Gecko Covers sina kunder?

  Plattor, laptops och mobiler är olika typer av produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Gecko Covers erbjuder även skal till plattor som är gjorda för att läsa e-böcker i. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i euro och kunderna kan välja på vilket språk de vill använda hemsidan. Om kunderna vill ha sitt paket levererat till Sverige så gäller en leveranstid på cirka 3 till 5 arbetsdagar. Till andra länder varierar leveranstiderna. Men medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. Gecko Covers har 2 års garanti på sina produkter, men på garantin går det inte fel på skalen som tex slitage av användning. Från och med att kunden har mottagit sitt paket kan hen nom 30 agar returnera någon produkt vid behov.

  Hur kan Gecko Covers kontaktas?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Gecko Covers genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du köpt något från nätbutiken Gecko Covers? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Mobilskal som kan vara farliga för barn.

  Gecko Covers
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Gecko Covers

  Din recension

  FAQ

  Är Gecko Covers ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gecko Covers. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gecko Covers?

  Gecko Covers är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gecko Covers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.