OmdömesStalle

  Recensioner Gasello

  Underkläder är något som alla använder dagligen, oberoende kön eller ålder så är det en typ av produkt som man går med. Just att köpa underkläder är kanske inte det roligaste, vissa tycker dock om det och vill spendera mycket pengar på det medans andra går till samma butik som de alltid gjort. Och är det så att man är ute efter underkläder så kan man antingen välja att besöka någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut där, men det finns även möjligheten att handla denna typ av produkt online. Att handla online är smidigt eftersom det kan göras dygnet runt samt utbudet är stort. Olika nätbutiker finns det som erbjuder sina kunder underkläder, vissa för män/för kvinnor samt butiker som erbjuder underkläder till allt och alla. Gasello är en nätbutik som säljer underkläder och liknande produkter för kvinnor och män.

  Genom att läsa andra personers recensioner om Gasello kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Mer info om företaget Gasello

  Grundat och lanserat i Bromma i Sverige är Gasello och de erbjuder olika typer av underkläder till män och kvinnor via sin nätbutik. I Bromma har Gasello sitt huvudsäte och det är även där som både kontor och lager finns. I dag driver inte företaget någon fysisk butik utan de är verksamma online och erbjuder produkter från olika varumärken och tillverkare.

  Upptäck din närhet med Eniros app

  Vad erbjuder Gasello sina kunder?

  Kläder, sport, sport BH, underkläder, skor det är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida samt att en sökfunktion finns tillgänglig för kunderna att använda sig av. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och är skrivna i svenska kronor. Om kunden väljer att göra ett inköp inom Sverige på mer än 399 kr så behöver hen inte betala någon fraktkostnad, men i annat fall så gäller en fraktavgift från 39 kr beroende på fraktalternativ. Den vanliga leveranstiden är mellan 3 – 10 arbetsdagar och kunder kan spåra paketet efter att det har skickats från företagets lager. Vid retur får kunden själv stå för returkostnaderna att skicka tillbaka paketet.

  Hur kan kundtjänsten hos Gasello nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos Gasello? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Tips på olika underkläder.

  Gasello
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Gasello

  Din recension

  FAQ

  Är Gasello ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gasello. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gasello?

  Gasello är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gasello gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.