GAP

Alla recensioner

GAP

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

GAP

Man vill ju bära kläder alla dagar som man själv känner sig bekväm i. Man vill inte visa hela kroppen om man inte känner för det, men det finns även plagg som tillåter en att visa ganska stora delar av kroppen om det kommer en dag då man vill det. Vissa personer där ute har ett väldigt stort intresse av både kläder och trender och de spenderar sin lediga tid på sociala medier där de ser vilka plagg som är trendiga eller inte. När det kommer till kläder och olika märken så känns det kanske som att det finns oändligt där ute, vilket det även gör. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? GAP är en butik som erbjuder kläder till kvinnor, män och barn. 

Är produkterna värda sitt pris hos GAP? Om man får hem en produkt och märker att den är sönder, vad ska man gå göra? Hur är företagets storlekar, kan jag köpa min vanliga storlek eller måste jag gå upp/ner i storlekar? Ta reda på det och även annat genom att läsa recensioner inne här hos oss. 

Mer information om företaget GAP
Under 1969 grundades och lanserades företaget GAP och de är verksamma både på den fysiska marknaden samt online marknaden genom att erbjuda sina kunder kläder och andra accessoarer. Företagets huvudkontor och säte ligger i San Francisco i Kalifornien men de har fysiska butiker runt om i hela världen. På GAP arbetar det idag cirka 135 000 personer och de har 3727 fysiska butiker där av 2406 av dem ligger i USA. 

Vad erbjuder GAP sina kunder?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Då kunderna gör sin beställning kan de välja om de vill ha normal leverans eller expressleverans på sin beställning. Den normala leveranskostnaden kostar 4€ och då tar det mellan 4 till 7 arbetsdagar för kunderna att få sitt paket från och med att GAP har skickat det. Om det görs beställningar för 25€ eller mer så behöver kunden inte betala någon fraktkostnad. När det kommer till betalningen så kan kunderna betala med bank- eller kreditkort. 

Hur kundtjänsten hos GAP kan nås
E-post är det alternativet där kunder har möjligheten att kontakta kundtjänsten hos företaget. Har kunden då redan en ordernummer kan det vara bra att lägga till den från början eftersom det kan underlätta för kundtjänsten då de ska besvara alla frågor. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du varit kund hos GAP? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kläderna som de erbjuder. Om du kommer att handla hos dem igen och om du tyckte att produkterna var vad du hade förväntat dig eller inte? Att vara ärlig i sin recension är viktigt. 


Hur man sätter ihop en outfit.