Gaming Gadgets

Alla recensioner

Gaming Gadgets

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Gaming Gadgets

Spel och gaming har under de senaste åren tagit världen med storm. Det ordnas stora e-sport tävlingar med vinst på flera miljoner, och många väljer att  spenderar sin fritid framför sina monitorer. Eftersom det är så populärt så finns det även många företag som erbjuder produkter till gamers, GamingGadgets är en nätbutik som i sitt sortiment har datorutrustning, stolar, produkter för streaming och så vidare. 

Är priserna på produkterna som GamingGadgets säljer rimliga? Varför ska jag välja att handla hos detta företaget, det finns flera som säljer liknanden produkter? Du kan läsa andra personers recensioner för att se om de är nöjda med företaget eller inte här hos oss på OmdömesStälle. 

Info om GamingGadgets
GamingGadgets är ett familjeägt företag och nätbutik som lanserades på marknaden under 2015. Företaget har sitt säte i Göteborg, och nätbutiken finns till för personer som har ett intresse av att spela, streama., programmera, editera eller annars bara spenderar tid i ett kontor. I dagsläget driver inte GamingGadgets någon fysisk butik, utan produkterna kan införskaffas via deras nätbutik. 

Produkterna som finns i sortimentet är i nätbutiken indelade i olika kategorier, som även dem har flera underkategorier. Alla priser som är synliga har redan momsen inkluderad samt att de är skrivna i svenska kronor. För att handla hos dem ska kunden vara 18 år eller ha målsmans tillstånd. 

Det som erbjuds hos GamingGadgets
Efter att kunden bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa och sedan gjort sin beställning så sker utleveransen från företagets lager redan samma dag om beställningen gjorts innan kl.12.00. Postnord levererar kundernas paket, och beroende på storlek kommer paketet antingen att levereras direkt hem till kundens brevlåda, annars till ett ombud. Alla betalningar som kunder gör går via Klarna och detta betyder att kunderna välja mellan att betala med kort, direkt via internetbanken, på delbetalning eller via faktura. Räknat från dagen då kunden tar emot sitt paket har hen ännu möjligheten att göra en retur inom 14 dagar. För att en retur ska kunna bli godkänd måste produkten vara i samma skick som när kunden tog emot den, samt att den ska vara i originalförpackningen. Inne i nätbutiken finns alla köpvillkor, samt att företaget svarat på de oftast ställda frågorna. GamingGadgets har en kundtjänst som är kontaktbar via antingen e-post eller livechatten i nätbutiken. 

Tankar och åsikter om GamingGadgets
Skulle du kalla dig en gamer, eller spenderar du annars bara mycket tid vid din dator? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget eller produkterna som de säljer, kan inte du då ta och skriva en egen recension om dem. I din recension kan du berätta för- och nackdelar med dem och annat som du kanske snappade upp då du handlar hos dem. Det är helt gratis att lämna en recension inne hos oss, men även att läsa andra personers recensioner. 


Hur olika personer har sina gaming setups hemma.