GamesDeal

Alla recensioner

GamesDeal

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

GamesDeal

Med dagens online butiker medföljer en massa olika fördelar. En fördel är att man enkelt kan jämföra priser på en produkt som man har funderat på att köpa. En bonus på prisjämförelser är att det idag finns tjänster så som prisjämförelsehemsidor. Deras jobb är att ta emot data från olika företag som erbjuder samma produkt. Därefter lagas en tabell med den produkten och prisskillnaderna bredvid. En annan fördel med online butiker är att man har möjlighet att göra allt detta hemifrån, istället för att hamna åka in till centrum till de fysiska affärerna och därefter jämföra priser. Allting blir hela tiden mera digitalt, speciellt när det handlar om produkter som inte har en fysisk form. Till exempel digitala spel. Det finns väldigt många företag som säljer digitala spel, därför har dessa företag en väldig kamp mot varan. Vem har de billigaste spelen, och vem är säkrast att handla från med den bästa kundservicen? Men det lönar sig att inte köpa första bästa deal man hittar, utan att kanske vänta ett tag på eventuella rabatter som de flesta företag erbjuder. Ett av dessa företag är GamesDeal.

Om GamesDeal
Grundat år 2006 med huvudkontor i Hong Kong. År 2014 öppnades deras nätbutik och blev sedan en internationell spelbutik. Under januari 2015 sålde GamesDeal flest 12 månaders guldmedlemskap till Xbox Live, och i februari blev GamesDeal ett verifierat företag av Trustpilot. Efter detta har GamesDeal medverkat i bland annat Gamescom.

Vad erbjuder GamesDeal
GamesDeal strävar efter att ha de lägsta priserna bland de spelen som säljer mest. Idag har GamesDeal över 3 000 spel att välja mellan, allt från de kändaste till de mindre kända titlarna. GamesDeal erbjuder spel till: PC/Mac, Xbox, PSN, och Nintendo. Söker man en passande present till hen så har GamesDeal presentkort till bland annat: PSN, Google play, Spotify, EA Games, Origin, Xbox Live med mera. Köper man en produkt via GamesDeal är allt man behöver en email adress. Spelen man köper levereras rakt till vald email adress, och fördelen med detta är att man inte behöver betala fraktkostnader. Hittar man inte sitt spel efter beställning lönar de sig att gå in i spam/skräppost mappen inuti i ens email. Det är vanligt att email från GamesDeal filtreras som spam. Efter att man hittat sin beställning så är nästa steg nedladdning, som görs på egen hand. Spel som laddas ner kan ha en mycket varierande filstorlek, detta varierar från spel till spel. Beroende på hur snabb internetkoppling man har så kommer detta att påverka på hur länge det kommer att ta när man laddar ner spelen. 

Kontakta GamesDeal
Har man frågor till GamesDeal, gå då in på deras hemsida och läs genom alla frågor och svar under kategorin FAQ, svaret finns troligtvis där. Finns inte svaret där så kan man använda deras kundservice som är tillgänglig 24 timmar om dygnet. 

Hur ska man kunna veta om ett företag går att lita på? Jo, om man skriver en recension om ett företag så kan andra läsa denna recension och sedan tänka genom om just det företaget är värt deras tid.