OmdömesStalle

  Recensioner GamesDeal

  Med dagens online butiker medföljer en massa olika fördelar. En fördel är att man enkelt kan jämföra priser på en produkt som man har funderat på att köpa. En bonus på prisjämförelser är att det idag finns tjänster så som prisjämförelsehemsidor. Deras jobb är att ta emot data från olika företag som erbjuder samma produkt. Därefter lagas en tabell med den produkten och prisskillnaderna bredvid. En annan fördel med online butiker är att man har möjlighet att göra allt detta hemifrån, istället för att hamna åka in till centrum till de fysiska affärerna och därefter jämföra priser. Allting blir hela tiden mera digitalt, speciellt när det handlar om produkter som inte har en fysisk form. Till exempel digitala spel. Det finns väldigt många företag som säljer digitala spel, därför har dessa företag en väldig kamp mot varan. Vem har de billigaste spelen, och vem är säkrast att handla från med den bästa kundservicen? Men det lönar sig att inte köpa första bästa deal man hittar, utan att kanske vänta ett tag på eventuella rabatter som de flesta företag erbjuder. Ett av dessa företag är GamesDeal.

  Om GamesDeal

  Grundat år 2006 med huvudkontor i Hong Kong. År 2014 öppnades deras nätbutik och blev sedan en internationell spelbutik. Under januari 2015 sålde GamesDeal flest 12 månaders guldmedlemskap till Xbox Live, och i februari blev GamesDeal ett verifierat företag av Trustpilot. Efter detta har GamesDeal medverkat i bland annat Gamescom.

  This is GamesDeal - A quick introduction

  Vad erbjuder GamesDeal

  GamesDeal strävar efter att ha de lägsta priserna bland de spelen som säljer mest. Idag har GamesDeal över 3 000 spel att välja mellan, allt från de kändaste till de mindre kända titlarna. GamesDeal erbjuder spel till: PC/Mac, Xbox, PSN, och Nintendo. Söker man en passande present till hen så har GamesDeal presentkort till bland annat: PSN, Google play, Spotify, EA Games, Origin, Xbox Live med mera. Köper man en produkt via GamesDeal är allt man behöver en email adress. Spelen man köper levereras rakt till vald email adress, och fördelen med detta är att man inte behöver betala fraktkostnader. Hittar man inte sitt spel efter beställning lönar de sig att gå in i spam/skräppost mappen inuti i ens email. Det är vanligt att email från GamesDeal filtreras som spam. Efter att man hittat sin beställning så är nästa steg nedladdning, som görs på egen hand. Spel som laddas ner kan ha en mycket varierande filstorlek, detta varierar från spel till spel. Beroende på hur snabb internetkoppling man har så kommer detta att påverka på hur länge det kommer att ta när man laddar ner spelen.

  Kontakta GamesDeal

  Har man frågor till GamesDeal, gå då in på deras hemsida och läs genom alla frågor och svar under kategorin FAQ, svaret finns troligtvis där. Finns inte svaret där så kan man använda deras kundservice som är tillgänglig 24 timmar om dygnet.

  Hur ska man kunna veta om ett företag går att lita på? Jo, om man skriver en recension om ett företag så kan andra läsa denna recension och sedan tänka genom om just det företaget är värt deras tid.


  GamesDeal
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om GamesDeal

  Din recension

  FAQ

  Är GamesDeal ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om GamesDeal. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder GamesDeal?

  GamesDeal är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Multimedia & Abonnemang. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GamesDeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.