GamersGate

Alla recensioner

GamersGate

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

GamersGate

Chansen är stor att du som många andra där ute klassar dig som en gamer. Du tycker kanske om att efter jobbet eller på en ledig dag slappa vid datorn istället för att gå ut och hitta på något. Gaming och spel har redan varit ganska så populärt under de senaste 20 åren, och branschen är inte påväg någonstans eftersom den för varje dag växer sig större. På marknaden finns det företag som säljer digitala kopior till spel, samlarobjekt och mycket annat för gamers. GamersGate erbjuder digitala nycklar till en hel del olika spel. 

Kan jag vara säker på att jag verkligen får mitt spel som jag betalar för? Kommer jag kunna få mina pengar tillbaka om jag endast provat det en liten stund och är betalningarna säkra eller inte? Innan du köper ett spel hos GamersGate kan du läsa recensioner hos oss. 

Mer om GamersGate
GamersGate är ett företag som kommer från Sverige men har idag anhängare i länder runt om i värden. Företagets historia börjar redan under 2004, vilket endast är ett år efter att den välkända spelplattformen Steam kom till liv. GamersGate erbjuder sina kunder alla olika typer av spel, allt från billiga spel som inte så många vet om till de mest kända som finns på marknaden och i dagsläget finns det mer än tusen spel hos dem. Företaget vill givetvis att deras kunder alltid ska vara nöjda och känna sig säkra och flera gånger under året erbjuder de olika kampanjer där spel kan köpas förmånligare. 

Vad är det som GamersGate erbjuder?
Inne på sajten är spelen indelade i olika kategorier beroende på genre men det går även att se en lista på alla de spel som säljer bäst, samt de som kommer att inom snar framtid komma till försäljning. Efter att kunden spenderat tid inne på sajten och hitta de spel hen vill köpa kan köpet betalas för med kort eller via PayPal. Efter det ska kunden ha ett konto på den tjänst som faktiskt kör spelet, som till exempel Rockstar eller Origin. Inne på GamersGate´s sajt finns det guider både på hur man skapar ett konto och hur man aktiverar en digital nyckel. Om du upptäcker att du köpt fel spel kan du ännu få dina pengar tillbaka inom 14 dagar förutsatt att du inte startat och provat spelet. För att dra dig ur ett köp ska kundtjänsten kontaktas. 

Tankar och erfarenheter om GamersGate
Om du har några frågor till företaget som du inte kan hitta svaret på kan du kontakta dem genom att fylla i ett formulär som finns inne på sajten. Dock kan du komma ihåg att svaren till de oftast ställda frågorna finns besvarade inne på hemsidan. Känner du dig helt missnöjd över något kan du lämna in en reklamation genom att kontakta kundtjänsten, det går även att gå vidare med ärendet. 

Om du är en gamer som köpt ett spel hos GamersGate skulle vi på OmdömesStälle bli glada om du ville publicera en recension på våran sajt där du med dina egna ord berättar vad du tycker om företaget. 


Tips på spel.