OmdömesStalle

  Recensioner Gabiona

  I dagsläget kan man hitta så gott som allting man kan tänka sig online. Det har ingen skillnad om det handlar om nya sängkläder till ett renoverade sovrummet, alla nödvändigheter till ett barn eller ett husdjur eller om man behöver några nya vitvaror till köket. Med dagens populära e-handel kan man hitta allting från A till Ö via endast några få klick på datorn eller mobilen. Det är smidigt att handla online eftersom man själv som kund inte behöver förflytta sig från hemmet, utan man kan sitta i soffan eller sängen. Samt att man kan shoppa dygnet runt och man behöver inte anpassa sig till några tider. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp och säljer därför endast sådana produkter, medans andra företag väljer att ha ett så stort sortiment som möjligt med olika produkter. Gabiona är en nätbutik där det erbjuds produkter för trädgårdar.

  Hur är kvaliteten på produkterna hos Gabiona Hur fungerar returerna om jag vill göra en sån, eller hur ska jag möjligtvis göra då jag vill lämna in en reklamation? Det kan man finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Information om företaget Gabiona

  Under 1954 grundades och lanserades företaget Gabiona och har sedan dess varit verksamma på marknaden genom att erbjuda sina kunder produkter inom både sten och stål. Företaget är ett familjeföretag och är idag inne på den tredje generationen. Företaget kommer ursprungligen från Tyskland men erbjuder idag sina produkter i länder runt om i Europa.

  Upptäck din närhet med Eniros app

  Det som Gabiona erbjuder sina kunder

  Olika produktkategorier som finns inne i företagets nätbutik är tex: gabioner, upphöjda bäddar, påbyggnadskorgar och så vidare. Sökfunktion finns även tillgänglig för kunderna att använda sig av. I nätbutiken finns även en skild flik med namnet “instruktioner” där det finns i både text och videoformat instruktioner på hur man ska bygga dessa gabioner och de andra produkterna som företaget erbjuder. Gabiona levererar sina produkter till olika länder i Europa och beroende på vart kunden vill ha sitt paket så varierar leverans kostnaderna, till Sverige kostar frakten 39€. Från och med att Gabiona har tagit emot kundens beställning gäller en leveranstid på cirka 7-10 arbetsdagar då leveransen sker utanför Tyskland. En månad har kunderna på sig att dra sig ur kontraktet som görs vid köp, vilket betyder att kunden kan returnera någon produkt inom en månad.

  Hur kunderna kan kontakta Gabiona

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Gabiona? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Produkt som Gabiona erbjuder.

  Gabiona
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Gabiona

  Din recension

  FAQ

  Är Gabiona ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gabiona. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gabiona?

  Gabiona är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gabiona gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.