OmdömesStälle

  Recensioner Fyrklövern

  Att handla nytt porslin kanske inte alltid är det roligaste, det är tungt att bära och man måste gå omkring i massa fysiska butiker och trängas. Nej, det behöver man inte, tack vare företaget Fyrklövern. Det är ett företag som säljer porslin, glas och hemdekoration och de kommer att kunna erbjuda dig allt som du behöver när det kommer till dukning och inredning. Välkommen till ett av Nordens största företag när det gäller glas, porslin och hemdekoration.

  Information om företaget Fyrklövern

  Fyrklövern lanserades och grundades under 1974 och den allra första produkten som framtogs var ett Luciasmycke i tenn, sedan dess har det gjorts i flera utgåvor med olika motiv från år till år. Detta företag är ett företag inom Cydonia och har sitt säte i Malmö. Alla som arbetar på fyrklövern har breda kunskaper och är väldigt engagerade i sitt jobb. De har valt att samarbeta med bara det bästa inom respektive område så att kunderna ska få det bästa tänkbara. Fyrklövern finns även i övriga Norden och inte bara i Sverige, när de lanserades i Norge tog de fram en vacker servis med norska motiv så att de norska kunderna skulle bli nöjda. När företaget sedan lanserades i Finland valde de att ta fram 12 samlartallrikar med motiv från Kalevala. Företaget Fyrklövern har även några produkter som blivit deras absolut största samlar succéer genom åren. Viket är de tre matserviserna Gammaldags jul, Sommarblomster och Marianne.

  Duka med Fyrklövern.

  Vad erbjuder Fyrklövern

  Företagets hemsida är väldigt tydlig och lättnavigerad att vara inne på. Du hittar smidigt vad du är ute efter men du kommer garanterat att fastna i allt annat som är så fint. Du kan lätt gå igenom olika kategorier, men du kan även kolla in de senaste nyheterna samt se vilka produkter som är de bästsäljande. Du kommer att få otrolig inspiration av deras hemsida och detta är även den perfekta platsen att vända sig till om du är ute efter presenter till nära och kära. Fyrklövern erbjuder väldigt säkra leveranser där de såklart ersätter om något skulle gå sönder, det ingår 30 dagars öppet köp, nöjd kundgaranti och även bytes- och returrätt om servisen mot förmodan inte skulle motsvara dina förväntningar. Glöm inte att prenumerera på Fyrklöverns nyhetsbrev för att ta del av rabatter.

  Tips, synpunkter och reklamationer till Fyrklövern

  Som de allra flesta företag vill även Fyrklövern att alla deras under ska vara nöjda, deras ambition är nämligen att du som kund alltid ska känna dig riktigt nöjd med ditt köp. Om du har några frågor eller funderingar har detta företag en kundtjänst som är väldigt lätt att komma i kontakt med. Du kan välja att ringa till dem, skicka e-post eller skriva ett brev till dom. Oavsett om du har en stor eller liten fråga kan du alltid kontakta företaget. Innan du skickar till deras kundtjänst kan du alltid gå in på deras hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna, där är chansen stor att du hittar ett svar.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har handlat hos dom.

  Fyrklövern
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Fyrklövern

  Din recension

  FAQ

  Är Fyrklövern ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fyrklövern. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fyrklövern?

  Fyrklövern är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Fyrklöverns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.