OmdömesStälle

  Recensioner Frank Dandy

  Att handla online blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Frank Dandy är en nätbutik som erbjuder underkläder för män och kvinnor.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Frank Dandy? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer om företaget Frank Dandy

  Frank Dandy är ett grundat och lanserat företaget i Stockholm i Sverige och de är verksamma på marknaden genom att erbjuda sina kunder underkläder, sockor, sminkläder och så vidare. I dag driver inte Frank Dandy någon fysisk butik utan är verksamma online via sin nätbutik. Företaget har funnits på marknaden sedan 2003 och de erbjuder även sina produkter i utvalda butiker som tex Stadium och Ellos.

  Julrossafari hemma hos Eva Robild

  Vad erbjuder Frank Dandy sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna filtrera för att se produkter för kvinnor, män eller juniorer samt att det finns en sökfunktion som de kan använda för att hitta produkter. Klarna har hand om betalningarna som kommer in till företaget vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller via faktura. Inom Norden gäller en leveranstid på 1 – 5 arbetsdagar och beställer kunder till någon annat EU land eller utanför EU så gäller andra leveranstider. 30 dagar har kunden på sig att göra en retur från att hen mottagit paketet.

  Hur kan kunderna kontakta Frank Dandy?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Frank Dandy? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Video från Frank Dandy.

  Frank Dandy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Frank Dandy

  Din recension

  FAQ

  Är Frank Dandy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Frank Dandy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Frank Dandy?

  Frank Dandy är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Frank Dandys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.