Frames Direct

Alla recensioner

Frames Direct

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Frames Direct

Synfel, inte alls kul att ha men eftersom det är så pass vanligt finns det ganska många smidiga lösningar att använda sig idag, förutsatt att det inte handlar om riktigt allvarliga synfel. I dagsläget har man möjligheten att genomgå laseroperationer för att få bättre syn, men om man inte riktigt känner att man vill eller kan gå så långt kan man även använda sig av kontaktlinser eller glasögon. Ibland kan det kanske vara svårt att veta vilken modell av glasögon man kommer att passa i, och då kan det vara smidigare att handla online men för personer som kanske inte kan eller vill besöka fysiska butiker finns det ett flertal online butiker som erbjuder sina kunder dessa typer av produkter. FramesDirect säljer glasögon och andra produkter för kvinnor och män. 

Kan jag skicka mitt recept till någon på FramesDirect och sedan få de glasögon eller linser som jag behöver? Kommer jag kunna lämna tillbaka ett par linser om jag sett att jag beställt fel och kommer jag att kunna köpa samma produkter billigare hos någon annan? Läs recensioner här inne på OmdömesStälle. 

Om FramesDirect

Under 1996 grundades FramesDirect på marknaden då de började erbjuda sina kunder recept belagda glasögon. Företaget var då en av de första på marknaden som gjorde detta online och vid ett senare tillfälle var FramesDirect även en av de första som började sälja kontaktlinser samt solglasögon med styrka online. FramesDirect hör idag till företaget EssilorLuxottica som är det största företaget i världen som erbjuder dessa typer av produkter. På företaget arbetar det idag 70 personer och sedan starten har de sålt cirka 1 miljon bågar

Det som erbjuds hos FramesDirect

Produkterna är i nätbutiken indelade i kategorier men en sökfunktion finns även för att söka bland alla produkter i hela sortimentet. FramesDirect erbjuder sina kunder prisgaranti vilket betyder att om en kund hittar samma produkt billigare hos någon annan försäljare kommer FramesDirect att betala ut mellanskillnaden åt kunden. Företaget levererar sina produkter till 140 länder världen över, dock kommer internationella kunder att få betala en fraktkostnad. Leveranstiderna och kostnaderna är något som kommer att variera beroende på var kunden befinner sig men hen kommer att kunna se den slutgiltiga kostnaden innan beställningen genomförs. Inne på hemsidan har företaget valt att svara på alla de oftast ställda frågorna men om det ännu efter det skulle finnas några frågetecken har företaget en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Åsikter och tankar om FramesDirect

Är du en person som beställt produkter från detta företaget? Skulle du då kunna säga att du tycker att de har ett brett sortiment av bågar, är det smidigt att handla hos dem som internationell kund och vad tycker du angående priserna? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss, det skulle vi bli väldigt tacksamma över. 


Hur man väljer rätt glasögonbågar.