Fortnum and Mason

Alla recensioner

Fortnum and Mason

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Fortnum and Mason

Innan man köper något oberoende om det handlar om online shopping eller inköp i fysiska butiker så vill man sist och slutligen bli nöjd över sitt köp, visst? Det är omöjligt på förhand att veta om man kommer att bli nöjd eller inte men något som kan underlätta valet av butik är att läsa recensioner och erfarenheter. Genom att få höra vad andra personer har att säga om vissa företag kan man bygga upp en uppfattning och sedan välja om man vill handla hos dem eller inte. Därför har vi på OmdömesStälle valt att samla recensioner och i detta fall handlar det om företaget Fortnum and Mason som är speciellt kända för sina korgar

Mer om Fortnum and Mason
Företaget Fortnum and Mason har funnits på marknaden sedan 1707 och är idag verksamma som ett exklusivt varuhus som ligger i London. Då företaget grundades och lanserades fungerade de som en mataffär som erbjöd lite exklusivare produkter men har idag ett bredare sortiment med produkter såsom: kaffe och te, vin och sprit samt produkter för hemmet. På Fortnum and Mason arbetar det idag cirka 700 personer och Tom Athron är företagets VD. Företaget finns på 5 stycken fysiska platser samt att det är möjligt att beställa via deras nätbutik. 

Fortnum and Mason har tagit fram ett nyhetsbrev och personer som väljer att prenumerera på det kommer att få information direkt till e-posten om kampanjer och erbjudanden men även event som företaget håller i. 

Det som Fortnum and Mason erbjuder
Priserna som är synliga inne i nätbutiken kan kunden själv välja i vilken valuta hen vill se dem samt att priserna redan är inklusive moms. Efter att kunden lagt till valfria produkter i kundkorgen kan hen betala för sitt inköp antingen direkt med bank- eller kreditkort, via internetbanken, via PayPal eller med ett presentkort. Företaget levererar sina produkter till länder utanför Storbritannien och kunder som befinner sig inom Sverige får betala en fraktavgift på £19.50 oberoende hur stor eller liten beställning det handlar om. Kunden kan räkna med en leveranstid på 6 arbetsdagar räknat från den dagen då företaget skickar iväg kundens paket från sitt varuhus. Det är möjligt att göra en retur så länge kunden gör det inom 30 dagar från och med mottagandet av paketet. Vissa produkter kan inte returneras och det är till exempel: produkter som kommer att bli gamla såsom blommor, drycker eller mat. Det går heller inte att returnera hårborstar eller rakhyvlar, personliga produkter eller produkter där förpackningen brutits. Om en retur blir godkänd blir kunden återbetald inom 14 dagar. Fortnum and Mason kan kontaktas genom ett formulär som kan fyllas i på sajten.

Erfarenheter av Fortnum and Mason
Skulle du kunna lämna en recension inne på våran sajt om det är så att du har någon erfarenhet av detta företag? Är deras produkter värda sitt pris? Kommer du att handla hos dem igen och var det några problem eller inte då du gjorde din beställning? Använd dina egna ord och var oberoende i din recension. 


Sista minuten presenttips.