Footway

Alla recensioner

Footway

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Footway

Något som så gott som alla av oss använder dagligen är skor, oberoende hur gammal man är, vad man jobbar med eller har för intressen så behöver man skor. Om man ville köpa skor förut var man tvungen att åka in till närmaste stad för att gå in i en fysisk butik och sedan prova de skor man tycker om, vissa personer föredrar fortfarande att köpa skor på detta sätt. Men om man har ett hektiskt liv eller bor långt ifrån passliga skobutiker så kan man faktiskt beställa skor på nätet. Om man vill beställa skor på nätet kan man komma ihåg att läsa recensioner för att veta om storlekarna är trovärdiga samt att man kan kolla igenom olika storleksguider. I Sverige och i hela världen finns det många olika butiker som säljer skor online, och ett av dessa företag är Footway.

Information om företaget Footway
Footway är ett företag som lanserades och grundades i Sverige under 2010 av 4 stycken olika personer. Först när företaget startade hade de endast sin verksamhet i Sverige, men under tiden som företaget växte bredde de även ut sig i andra länder runt om i Europa. Idag finns företaget Footway i 11 olika länder och de har även en omsättning på ca 344 miljoner svenska kronor. I Kista i Sverige ligger Footways huvudkontor och där arbetar det även ett tiotal personer. Företagets vision är att skapa en nätbaserad plattform för skor som gör det möjligt för kunder och tillverkare att få kontakt. 

Vad kan man hitta hos företaget Footway?
Om man är ute efter nya skor kan man på Footways hemsida använda sig av olika sorts filter. Man kan filtrera för att se olika avdelningar, vilken skotyp man skulle vilja ha, färgen och storleken på de önskade skorna samt varumärke. Om man vet vad det är man är ute efter kan man även använda sig genast av sökfunktionen. När det kommer till själva betalningen kan man välja på några olika betalningsmetoder, man kan antingen betala med PayPal, kortbetalning, delbetalning, faktura eller direktbetalning via internetbanken. Leveranstiden och fraktkostnaderna kommer man att kunna se individuellt för varje produkt innan man gör sin beställning, frakterna kan även variera. 

Footway har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få nyheter och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med Footway?
Om man har några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med Footways kundtjänst kan man göra det på några olika sätt. Man kan antingen ringa dem (020 12 12 11), skicka e-post till dem (oss@footway.se) eller så kan man besöka deras besökskontor som ligger i Kista. Innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information som finns där, eftersom chansen är stor att man redan där hittar svaret på sin fråga.

Har du någon erfarenhet av företaget Footway? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem och berätta vad du tyckte och tänkte.