OmdömesStalle

  Recensioner Footway

  Något som så gott som alla av oss använder dagligen är skor, oberoende hur gammal man är, vad man jobbar med eller har för intressen så behöver man skor. Om man ville köpa skor förut var man tvungen att åka in till närmaste stad för att gå in i en fysisk butik och sedan prova de skor man tycker om, vissa personer föredrar fortfarande att köpa skor på detta sätt. Men om man har ett hektiskt liv eller bor långt ifrån passliga skobutiker så kan man faktiskt beställa skor på nätet. Om man vill beställa skor på nätet kan man komma ihåg att läsa recensioner för att veta om storlekarna är trovärdiga samt att man kan kolla igenom olika storleksguider. I Sverige och i hela världen finns det många olika butiker som säljer skor online, och ett av dessa företag är Footway.

  Information om företaget Footway

  Footway är ett företag som lanserades och grundades i Sverige under 2010 av 4 stycken olika personer. Först när företaget startade hade de endast sin verksamhet i Sverige, men under tiden som företaget växte bredde de även ut sig i andra länder runt om i Europa. Idag finns företaget Footway i 11 olika länder och de har även en omsättning på ca 344 miljoner svenska kronor. I Kista i Sverige ligger Footways huvudkontor och där arbetar det även ett tiotal personer. Företagets vision är att skapa en nätbaserad plattform för skor som gör det möjligt för kunder och tillverkare att få kontakt.

  Footway.

  Vad kan man hitta hos företaget Footway?

  Om man är ute efter nya skor kan man på Footways hemsida använda sig av olika sorts filter. Man kan filtrera för att se olika avdelningar, vilken skotyp man skulle vilja ha, färgen och storleken på de önskade skorna samt varumärke. Om man vet vad det är man är ute efter kan man även använda sig genast av sökfunktionen. När det kommer till själva betalningen kan man välja på några olika betalningsmetoder, man kan antingen betala med PayPal, kortbetalning, delbetalning, faktura eller direktbetalning via internetbanken. Leveranstiden och fraktkostnaderna kommer man att kunna se individuellt för varje produkt innan man gör sin beställning, frakterna kan även variera.

  Footway har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få nyheter och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Footway?

  Om man har några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med Footways kundtjänst kan man göra det på några olika sätt. Man kan antingen ringa dem (020 12 12 11), skicka e-post till dem (oss@footway.se) eller så kan man besöka deras besökskontor som ligger i Kista. Innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information som finns där, eftersom chansen är stor att man redan där hittar svaret på sin fråga.

  Har du någon erfarenhet av företaget Footway? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om dem och berätta vad du tyckte och tänkte.

  Footway
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Footway

  Din recension

  FAQ

  Är Footway ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Footway. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Footway?

  Footway är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Footway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.