Footshop

Alla recensioner

Footshop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Footshop

Letar du efter moderiktiga skor. Om du försöker hitta en återförsäljare med alla de populära och bästa märken har du hittat rätt. Footstop är en väldigt populär sko återförsäljare där du både kan köpa skor men även vara med på releases. Detta betyder att om du vill vara med och köpa skorna direkt när de släpps kan du göra det genom denna hemsida. Även om det framförallt är en sko affär så kan du även köpa andra saker som till exempel Tröjor, skjortor, Väskor, Byxor, Mössor och kepsar

Om Footshop
Footshop Grundades 2 april 2012 av Peti och Queens Store s.r.o. är deras dotterbolag. Hela iden om att starta Footshop kom när Peter var 11 och spenderade hela sin årliga besparing på Osiris D3 sneakers. Då hade han åkt skateboard i två år och provat graffiti. Tack vare skateklubben TSC introducerades han för webbdesign. Efter det började Peter stå värd för dussintals hiphopkonserter. Efter att ha flyttat till Prag studerade han marknadsföring på nätet 2008 och försörjde sig. 2011 bestämde han sig för att kombinera sina intressen och grundade Footshop, ett företag inom sneakers, kreativitet och urban livsstil.
En annan väldigt viktig för Footshop var Kovo som började på Footshop som grafisk designer. Han lade fram idén om att sälja livsstilar istället för skateboardsneakers, så Footshop började gradvis lägga till märken som adidas, Nike, Asics, etc. till sin klassificering. 2015 gick Footshop med i adidas Consortium-familjen och gick in i exklusiva sportskobutiker. 

Size guide
Försök inte ens mäta dina innersulor, du kommer aldrig att få det rätt. Titta på mått på CM eller CHN sneakers. Skaffa sedan den informationen och hitta motsvarande US-storlek i storleksguiden. Till exempel motsvarar en 25 CM innersulalängd Vans US7. På grund av lite olika mått kan du få olika amerikanska storlekar för olika märken. När du har bestämt dig för vilket märke du ska köpa så finns det en lista där du kan trycka på märket och få fram vilket storlek du ska ha. Om du fortfarande inte är säker på vilken storlek du ska ha så kan antingen maila eller ringa dem. Utöver denna hjälp du får med storleken så har de 30 dagars returrätt på köpta skor. Detta innebär att om du råkar beställa hem fel storlek eller att du märker att storleken inte var som du tänkt dig så kan du skicka tillbaka skorna och få rätt storlek skickat tillbaks. 

Footshop hållbarhet
Footshop tror att förändring börjar med var och en av oss och därför tar de på Footshop ansvar för att öka medvetenheten och utbilda om hållbarhet. Som en del av deras engagemang vill de få stöd och få produkter som produceras på ett mer ansvarsfullt sätt att visas bättre. Som en växande auktoritet inom affärer och mode har de även byggt upp en stark sneaker- och streetwear-gemenskap. De skriver även till exempel på deras hemsida “Låt oss inspirera dig att fatta smartare köpbeslut” där de syftar på hållbara köpbeslut.

Om du tidigare har besökt Footshop eller handlat hos dem, glöm inte att ge dem en recension av dem hos oss på Omdomesställe.se. Berätta gärna om dina erfarenheter och varför du gav just den recensionen som du gjorde. Var erfanheten/erfarenheterna bra eller dåliga? Tack på förhand!