FoodSpring

Alla recensioner

FoodSpring

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

FoodSpring

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Foodspring är ett företag som tillverkar och säljer olika sorters proteinpulver, drycker etc till sina kunder runt om i Sverige och även i andra länder. 

Är produkterna värda sitt pris hos Foodspring? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Foodspring
Hela företagets historia började under 2013 då företaget ville börja tillverka och ta hela träningstillskottet till en ny nivå. I dag säljer företaget Foodspring ett proteinpulver som är känt runt om i hela branschen. Företagets mål är ett hela tiden kunna erbjuda sina kunder bättre produkter än de som redan finns. Detta försöker företaget uppnå via deras laboratorium som ligger i Berlin. 

Vad erbjuder Foodspring sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som man kan kolla igenom men man kan även kolla igenom kategorier som tex: bästsäljare, egenskaper, användning, erbjudanden etc. Nät man gör en beställning via hemsida så kommer PostNord sedan att leverera den och den vanliga leveranstiden är mellan 3 till 5 dagar. Gör man en beställning som överstiger 600 kr så kommer frakten att vara gratis och i annat fall så kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 59 kr. När paketet är på väg går det att spåra det under hela vägen. Betalningsalternativen som man kan välja mellan inne på hemsidan är faktura, kreditkort, direktöverföring via internetbanken eller sedan via Paypal. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Foodspring?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då redan kommer hitta svaret på sin fråga. Hittade man inte svaret på sin fråga så kan man komma i kontakt med deras kundtjänsten genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. 

Har du någon gång handlat hos Foodspring? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem och deras produkter. 


Proteinpulver.