OmdömesStalle

  Recensioner FoodSpring

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Foodspring är ett företag som tillverkar och säljer olika sorters proteinpulver, drycker etc till sina kunder runt om i Sverige och även i andra länder.

  Är produkterna värda sitt pris hos Foodspring? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Foodspring

  Hela företagets historia började under 2013 då företaget ville börja tillverka och ta hela träningstillskottet till en ny nivå. I dag säljer företaget Foodspring ett proteinpulver som är känt runt om i hela branschen. Företagets mål är ett hela tiden kunna erbjuda sina kunder bättre produkter än de som redan finns. Detta försöker företaget uppnå via deras laboratorium som ligger i Berlin.

  Bring Research - Så blir du en vinnare i julhandeln 01

  Vad erbjuder Foodspring sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som man kan kolla igenom men man kan även kolla igenom kategorier som tex: bästsäljare, egenskaper, användning, erbjudanden etc. Nät man gör en beställning via hemsida så kommer PostNord sedan att leverera den och den vanliga leveranstiden är mellan 3 till 5 dagar. Gör man en beställning som överstiger 600 kr så kommer frakten att vara gratis och i annat fall så kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 59 kr. När paketet är på väg går det att spåra det under hela vägen. Betalningsalternativen som man kan välja mellan inne på hemsidan är faktura, kreditkort, direktöverföring via internetbanken eller sedan via Paypal.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Foodspring?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då redan kommer hitta svaret på sin fråga. Hittade man inte svaret på sin fråga så kan man komma i kontakt med deras kundtjänsten genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon.

  Har du någon gång handlat hos Foodspring? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem och deras produkter.


  Proteinpulver.

  FoodSpring
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om FoodSpring

  Din recension

  FAQ

  Är FoodSpring ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om FoodSpring. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder FoodSpring?

  FoodSpring är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Fitness. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FoodSpring gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.