Foderboxen

Alla recensioner

Foderboxen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo VetZoo

VetZoo

0 recensioner

Om VetZoo VetZoo är idag Sveriges ledande butik på nätet för djurägare, VetZoo kan erbjuda dig ett brett sortiment av pr...

Logo Dogman

Dogman

0 recensioner

Väldigt många hushålls har i dag och hr alltid haft husdjur. Det är väldigt vanligt att ha husdjur eftersom de &aum...

Logo Supercat

Supercat

0 recensioner

Väldigt många i dagsläget har något husdjur, troligtvis kan de allra flesta räkna upp en person som de känner som h...

Logo VOFF

VOFF

0 recensioner

Väldigt många personer har idag något typ av husdjur. Det absolut vanligaste husdjuret vi har här i Sverige är katt och ...

Foderboxen

Att ha en hund är något som är väldigt vanligt, nästan alla vi känner eller vet någon som har en hund eller så har vi kanske själva en hund. Hund är nästan det vanligaste husdjuret vi har i norden och Skandinavien och detta betyder även att det finns många olika företag som erbjuder just produkter till hundar och hundägare. Alla hundar och hundraser är olika, vilket betyder att olika hundar kommer att kräva och behöva olika produkter. Det kan ha att göra med maten och fodret som hunden äter, ifall hunden är känslig för ett visst material så måste man tänka på det, samt att man kanske har en hund som fryser och då måste man även ha kläder till den. Är man ute efter produkter till sin hund så kan man åka till närmsta djurbutik och kolla läget vad som säljs där, men en sak man även kan göra är att handla online. Det finns olika butiker online som erbjuder sina kunder produkter till hundar och andra husdjur, men en av dem är Foderboxen och de erbjuder foder via sin hemsida. 

Kommer kundtjänsten att vara till bra hjälp om man behöver dem hos Foderboxen? Är returer och reklamationer enkla att göra eller kommer det att bli några problem? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Foderboxen
Foderboxen är ett företag och en hemsida som är grundat och lanserad i Sverige. Företaget fungerar som en prenumerationstjänst där kunden sedan får fryst färsk hundmat levererad hem till dörren varannan vecka. Foderboxen kör ut sina beställningar till olika delar av Sverige men bland annat Mälardalen, Uppsala samt Stockholm. 

Vad erbjuder Foderboxen sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex halla foder, bravo färskfoder, hundgodis och så vidare. Kunden har även möjlighet att på hemsidan fylla i sitt postnummer för att kunna se om de kommer att få leveranserna eller ej. Kunderna kan själv välja hur mycket foder de vill ha levererat varannan vecka. Görs de beställningar via hemsidan som överstiger 500 kr så kommer frakten att vara gratis för kunden, annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 99 kronor per beställning. Leveranserna från företaget kommer att ske kvällstid mellan kl. 17:00 och 21:00 och skulle kunden inte vara hemma kommer beställningen att lämnas utanför dörren. Betalningen kommer att ske via kort, internetbanken eller på faktura. 

Foderboxen har ett nyhetsbrev som kunder kan prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till e-posten. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Foderboxen?
Företaget kundtjänst kan nås genom antingen telefon eller via e-post. På företagets hemsida finns det ofta ställda frågorna besvarade i en ”FAQ”, vid möjlig tvist eller behovet av reklamation ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten hos företaget för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende.

Har du någon gång varit kund hos Foderboxen? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem. 


Foder till hunden.