OmdömesStalle

  Recensioner Flowlife

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment med alla möjliga produkter. Flowlife erbjuder sina kunder bland annat massagepistoler.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Flowlife? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om företaget Flowlife

  Svenskt företag som grundades och sedan lanserades på marknaden under 2020. Flowlife erbjuder produkter till personer som tränar och det är produkter som tex massagepistoler och andra massageprodukter. Företaget Flowlife har samarbetat och har olika kända ansikten som ambassadörer för sitt företag.

  Förbereda Afrikas blå lilja inför sommaren

  Vad erbjuds hos Flowlife?

  Massagepistoler, heta massagekuddar, yogamatta, träningspaket och så vidare är olika produkter som företaget Flowlife erbjuder sina kunder via sin hemsida. Flowlife har även kläder i sitt sortiment som är anpassade både för kvinnor och män. Priserna som är synliga inne på förtegets hemsida är inklusive moms och de är skrivna i svenska kronor, kunderna kan välja om de vill använda hemsidan på svenska eller engelska. För att handla hos Flowlife måste kunden vara 18 (eller äldre), eller i annat fall ha målmans tillstånd. Om kunden väljer att få sitt paket levererat till ett ombud behöver hen inte betala någon fraktkostnad, vill kunden dock ha paketet levererat hem till sig så läggs det till en fraktavgift på beställningen. 1 – 5 arbetsdagar är den vanliga leveranstiden från och med att företaget tagit emot kundens beställning.

  Hur kan Flowlife kontaktas

  ?
  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Partyhallen? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man får bättre hållning.

  Flowlife
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Flowlife

  Din recension

  FAQ

  Är Flowlife ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Flowlife. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Flowlife?

  Flowlife är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Flowlife gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.