OmdömesStalle

  Recensioner Floryday

  Att få uttrycka sin egen personlighet i form av kläder och accessoarer är något som väldigt många har ett stort intresse av. Med kläder och en egen stil kan man få använda färger och mönster som man tycker om och man får vara kreativ med sin egna stil. När det kommer till att upptäcka nya kläder och stilar så kan man såklart åka in till den närmaste staden och se hur utbudet ser ut där, men ofta kan det kännas tråkigt att gå i samma gamla butiker hela tiden. Därför kan det vara bra att handla på nätet för att dels få inspiration om nya trender och stilar, men även få upp ögonen för nya butiker och ett helt nytt sortiment. Det finns olika företag som erbjuder kläder online, och Floryday är ett av dessa företag och nätbutiker.

  Är produkterna värda sitt pris hos Floryday? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt Ivrose? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Mer om företaget Floryday

  Företaget är grundat och lanserat i Hong Kong och de levererar idag till cirka 100 länder världen över och de har haft miljontals kunder världen över. Idag driver inte Floryday någon typ av fysisk butik eller fysisk verksamhet utan de är verksamma online via sin nätbutik online. Floyday har även en egen app som kan användas i mobil eller på plattan.

  Det som Floryday erbjuder sina kunder

  Klänningar, blusar, skor, bikinis, skjortor och så vidare är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida samt att det finns fler underkategorier vid varje produktkategori. Floryday levererar sina produkter till länder runt om i världen och den vanliga leveranstiden är mellan 7 till 30 arbetsdagar och leverans kostnaderna kan kunderna se innan de genomför själva beställningen. Medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. Är det så att kunden får hem sitt paket och sedan vill returnera någon produkt så får kunden själv stå för retur kostnaderna och om själva returen blir godkänd så blir kunden återbetald inom 7 till 15 vardagar.

  Hur kundtjänsten kan kontaktas hos Floryday

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos Floryday? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten var till hjälp för dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Basplagg alla kan ha nytta av.

  Floryday
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Floryday

  Din recension

  FAQ

  Är Floryday ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Floryday. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Floryday?

  Floryday är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Floryday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.