OmdömesStälle

  Recensioner Flexbox

  Att använda sig av e-handel och shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Flexbox är både en nätbutik och ett företag som erbjuder sina kunder postlådor.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Flexbox? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Om företaget Flexbox

  Flexbox är ett familjeägt företag som grundades och lanserades i Sverige och de har funnits under 20 års tid på den svenska marknaden. I Lomma i Sverige har Flexbox sitt huvudsäte. Flexbox är certifierad av Trygg E-handel och de erbjuder sina produkter inom Sverige men även internationellt i andra länder i Norden, Europa och världen. Sedan företagets start har de sålt 300 000 postlådor.

  How-To | Vilka ramminnen skall jag välja?

  Vad erbjuder Flexbox sina kunder?

  Flexbox erbjuder via sin hemsida olika typer av postlådor men även fastighetsboxar samt skyltar. I nätbutiken finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Priserna som är synliga inne på hemsidan är angivna i svenska kronor och är inklusive moms. Kunderna kan välja från vilket land de vill använda hemsidan. Då kunden gör en beställning är den normala leveranstiden 2 – 4 arbetsdagar förutsett att produkten finns i företagets lager. Från och med att kunden sedan har mottagit sitt paket kan hen inom 14 dagar göra en retur vid behov.

  Hur kan kundtjänsten hos Flexbox kontaktas?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Flexbox? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Postlådor från Flexbox.

  Flexbox
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Flexbox

  Din recension

  FAQ

  Är Flexbox ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Flexbox. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Flexbox?

  Flexbox är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Flexboxs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.