OmdömesStälle

  Recensioner FitnessSport

  Att träna och att röra på kroppen är något utav det viktigaste som finns. Att röra på sig är inte endast bra för kroppen och för musklerna utan det är otroligt hälsosamt för både hjärta och hjärna. När det handlar om att röra på sig betyder det inte att man måste spendera flera timmar i veckan i ett gym. Det kan helt enkelt betyda att man kan gå en lång promenad någon gång i veckan, man kan välja att cykla till jobbet istället för att ta bilen eller så kan man kanske skaffa sig en hobby som till exempel en lagsport. Träning behöver inte ta över hela livet för dem som inte vill det, men träning borde ändå vara en del av allas liv på något sätt. Att hitta motivationen kan vara svårt, vissa personer väljer då att kolla på inspirerande videon, andra inspireras av andra människor på gymmet och vissa kanske inspireras av att shoppa gym relaterade produkter. Det finns olika företag som erbjuder produkter inom styrketräning, yoga, pilates och så vidare. Men ett av dessa företag är FitnessSport.

  Frakten, hur fungerar den om man köper en stor produkt hos fitnesssport? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer information om FitnessSport

  Företaget grundades och lanserades för att fungera som en totalleverantör av sport och fitness produkter. Företaget är endast verksamma online och driver därför inte en fysisk butik. FitnessSport riktar sig primärt till privata kunder runt om i landet, men man kan även handla hos dem om man är ett företag eller ett fitnesscenter som behöver produkt är eller redskap.

  Detroit: Become Human [PS4] #04 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjudandet FitnessSport?

  Olika produktkategorier finns tillgängliga inne på företagets hemsida samt en sökfunktion som kunderna använder sig av. Företaget erbjuder produkter från olika kända varumärken, och det säljer produkter som till exempel motionscyklar, hantlar, yoga bollar, samt större produkter och hela maskiner. Vid köp över 500 kronor kommer inte någon fraktkostnad att läggas till i kostnad, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 99 kronor. Den totala kostnaden för hela beställningen kommer kunden att kunna se innan genomföringen av beställningen. Beställs det en större produkt, som väger mer än 20 kg från företaget så kommer det en produkten att levereras direkt hem till kunden.

  Hur kan man kontakta FitnessSport?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du handlat hos FitnessSport? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. En recension är alltid bra eftersom det kan komma att hjälpa andra kunder i framtiden.


  Vad händer egentligen i hjärnan då vi tränar?

  FitnessSport
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om FitnessSport

  Din recension

  FAQ

  Är FitnessSport ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om FitnessSport. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder FitnessSport?

  FitnessSport är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till FitnessSports webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.