Fitness Sport

Alla recensioner

Fitness Sport

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Fitness Sport

Att träna och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det blir man mycket gladare, man blir starkare och man orkar mycket bättre i vardagen både psykiskt och fysiskt.  Och om det är så att man inte tycker om att gå på gym så behöver man inte heller gör det. Det räcker med att man går på långpromenader, går ut och springer eller så skaffar man sig en hobby som tex fotboll eller handboll. Men om man är van att träna och man brukar göra det så vet man även att motivationen går lite upp och ner hela tiden. Man är inte alltid så motiverad som man kanske skulle vilja vara. Har man slut på motivationen så kan man kolla på olika sociala medier på personer man ser upp till, man kan kolla på olika motiverande videon. Många personer föredrar även att träna hemma, eftersom det är mycket billigare och man slipper lämna hemmet. Men ibland är det inte alltid kanske så kul att träna utan vikter och redskap, men då kan man köpa produkter för att uppgradera sitt hemmagym. Ett företag som erbjuder just dessa produkter är Fitness Sport. 

När man läser andra personers recensioner om företag som tex Fitness Sport kan man få svar på frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner då man har några erfarenhet av olika företag, eftersom det kan hjälpa andra människor i framtiden. 

Mer information om Fitness Sport
Fitness Sport är ett företag som erbjuder produkter till både privatpersoner och företag, och de personerna som har skapat Fitness Sport är även själva väldigt träningsintresserade. Fitness Sport har produkter i sitt sortiment från flera kända varumärken. 

Vad erbjuder Fitness Sport sina kunder?
Det finns flera kategorier inne på företagets hemsida som tex styrketräning, kondition, funktionell träning och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. Om man gör en beställning som är mer än 500 kr så kommer man inte att behöva betala någon frakt. Om man gör en beställning som är på mindre än 500 kr så kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 99 kr. Den vanliga leveranstiden som företaget erbjuder är mellan 3 till 7 arbetsdagar men det kan ta längre om det är under extrema förhållanden eller om produkten först måste beställas in till lagret. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Fitness Sport?
Skulle det vara så att man har några frågor eller funderingar och man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man gör det kan man läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan. 

Har du någon erfarenhet av Fitness Sport? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Träningsmotivation.