FishUSA

Alla recensioner

FishUSA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

FishUSA

Intresset att fiska finns hos många människor där ute. Det kan för vissa fungera nästan som terapi eftersom de får spendera timmar ute på sjön antingen ensamma eller med någon god vän. Att hålla på med olika typer av fiske har funnits omkring redan väldigt länge, vilken även såklart lett till att det finns många butiker där ute som erbjuder produkter inom fiske. Det behövs ganska många olika produkter då man fiskar, allt från båt till fiskbete och redskap. FishUSA är ett företag som erbjuder sina kunder dessa typer av produkter. 

Det verkar som att FishUSA har sitt säte i USA, kommer jag att kunna köpa produkter från dem även fast jag befinner mig i Sverige? Kommer det att läggas till dyra fraktkostnader eller kommer paketet att hamna i tullen? Personer som redan handlat hos FishUSA har lämnat recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om FishUSA
FishUSA grundades och lanserades under år 2000 vilket betydde att de under 2020 firade sitt 20-årsjubileum. På företaget arbetar det personer som är intresserade av fiske samt har erfarenhet av det och de vill erbjuda produkter både till kunder som är helt nya på fiske men även till kunder som fiskat en tid. Företaget har sitt säte som sagt i USA men de levererar sina produkter till länder runt om i hela världen. 

Produkterna inne i nätbutiken är indelade i olika kategorier beroende på användningsområde, men det finns även en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i hela sortimentet.

Det som erbjuds hos FishUSA
Kunden kan lägga till helt valfria produkter i den virtuella kundkorgen då hen ska göra ett inköp. Alla priser som  är synliga inne på sajten är skrivna i amerikanska dollar samt att priserna är exklusive moms. För alla kunder som inte befinner sig i varken USA eller Kanada finns det en giltig betalningsmetod vilket är PayPal. Kunden kommer att kunna se den totala fraktkostnaden innan beställningen genomförs och fraktavgiften är något som räknas ut utgående från vad som beställs och även vart paketet ska levereras. Eftersom produkterna skickas från lagret som ligger i USA kan det vara så att paketet hamnar i tullen och kunden får betala en tullavgift. Leveranstiderna varierar beroende på vilket alternativ kunden väljer men internationella kunder kan räkna med en leveranstid på mellan 20 till 75 arbetsdagar. Kunden har möjligheten att göra en retur på någon produkt som hen fått hem, så länge en retur påbörjas inom 60 dagar räknat från den dagen då paketet lämnade företagets lager. FishUSA har en kundtjänst som kan nås via live chatten som finns tillgänglig inne i nätbutiken. 

Åsikter om FishUSA
Har du valt att handla fiskeprodukter från detta företag? Tycker du att det är värt att beställa produkter från USA om man befinner sig i Europa? Hamnade ditt paket i tullen och tycker du att produkterna som företaget erbjuder är värda sitt pris? I din recension kan du besvara dessa frågor men även lägga till andra erfarenheter som du vill dela med dig av. 


Tips inför gäddfisket.