First Class Watches

Alla recensioner

First Class Watches

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

First Class Watches

En klocka, inte bara en väldigt praktiskt grej för den visar tiden men även en väldigt snygg detalj då det kommer till en outfit som helhet. Man kan bära en diskret klocka om man föredrar en mer diskret och gömd stil, medans men även kan bära en klocka som är fullsmockad med detaljer och diamanter för så mycket bling som möjligt. Vissa personer har ett stort intresse av klockor och vill sola pengar väldigt länge för att kunna köpa en riktigt dyr, medans andra vill köpa billigare klockor och därmed har en större samling så att man kan byta klocka dagligen. First Class Watches är ett företag som har klockor i flera prisklasser samt för både kvinnor och män, kanske de har något för dig om du är ute efter en klocka?

Innan man gör en beställning hos First Class Watches eller hos någon butik för den delen är det alltid bra att börja med att först läsa recensioner. Genom att både läsa och skriva recensioner kan man få en mycket positivare upplevelse av ett företag och chanserna ökar att man faktiskt kommer att bli nöjd, glöm inte det. 

Mer om First Class Watches

First Class Watches valde att starta upp sin verksamhet för att erbjuda sina kunder klockor som kommer från olika distributions center i UK. I dagsläget har företaget cirka 10 000 klockor i sitt sortiment som kommer från 100 olika varumärken så som: Redo, Hamilton, Casio, Seiko och så vidare. Företagets säte ligger i UK men trots det levererar de sina produkter till kunder i flera olika länder. 

Inne på företagets sajt är det givetvis möjligt att se alla de produkter som finns i sortimentet men det går även att läsa en blogg som företaget driver. I bloggen finns det inlägg och artiklar om nya klockor för sortiment, vad man ska tänka på då man äger en klocka och även presentidéer. 

Vad erbjuds hos First Class Watches?

Då en kund gör en beställning kommer leveranstiderna samt kostnaderna för leveranserna att variera beroende på var kunden befinner sig men även vikt och volym på paketet. Den slutgiltiga summan kan ses innan hela beställningen genomförs dock. Skulle en kund få hem en produkt men sedan känna sig missnöjd av någon anledning finns det möjlighet att ännu inom 30 dagar påbörja en retur och bli återbetald. Skulle det finnas några frågor eller funderingar har företaget valt att svara på de oftast ställda frågorna inne på hemsidan, men de driver även en kundtjänst som kan kontaktas via telefon, e-post eller WhatsApp. 

Åsikter och erfarenheter av First Class Watches

Är din arm prydd av en klocka som du beställt från detta företag? Om det faktiskt är så, kan inte du då lämna en recension inne på våran sajt? I din recension kan du berätta för oss om du är nöjd över din klocka, om du tycker att den liknar den då såg inne på hemsidan och om du skulle vilja ändra på något eller inte. Berätta varför du tycker som du gör. 


Info om klockor.