OmdömesStälle

  Recensioner Finlayson

  E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. En hemsida och ett företag som går under namnet Finlayson och de erbjuder sina kunder produkter som tex handdukar, sängkläder och så vidare.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Finlayson? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om Finlayson

  Finlayson är ett företag som är grundat och lanserat under 1820 och de erbjuder sina kunder textiler. Företaget är grundat av en person från Skottland men företagets huvudkontor ligger i Tammerfors i Finland. Finlayson har under tiden varit Finlands största arbetsgivare med mer än 6 500 personer anställda och 11 stycken olika fabriker under 1970 – talet.

  Widforss framgång bygger på ett klassiskt e-handelsrecept

  Vad erbjuder Finlayson sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det kategorier som tex kök, material, sovrum, badrum och så vidare. Men vet man vad det är som man är ute efter så kan man även använda sig av sökfunktionen direkt inne på hemsidan. Om man handlar inne på hemsidan och summan överstiger 100 € så kommer man inte att behöva betala någon fraktavgift, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man betalar för sin beställning. Den vanliga leveranstiden hos företaget är mellan 2 – 7 vardagar. Skulle det vara så att man får hem en produkt från företaget som man sedan känner sig missnöjd över så har man upp till 30 dagar på sig att göra en gratis retur.

  Hur kan man komma i kontakt med Finlayson?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av Finlayson? om ja, skriv då gärna en egen recension.


  En video från företaget Finlayson.

  Finlayson
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Finlayson

  Din recension

  FAQ

  Är Finlayson ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Finlayson. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Finlayson?

  Finlayson är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Finlaysons webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.