Finditonline

Alla recensioner

Finditonline

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Finditonline

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Finditonline är ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder smink, hudvårdsprodukter samt produkter till håret och naglarna. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Finditonline? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Finditonline
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och ägs av ett annat företag med namnet Fanero AB. Företaget har samarbeten med flera andra företag och de fungerar som en återförsäljare av skönhetsprodukter på den svenska marknaden. I företagets sortiment finns det produkter från kända varumärken samt produkter från mindre kända varumärken.

Vad erbjuder Finditonline sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex smink, hudvård, borstar och sminksvampar, hårvård och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter kan man även genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. För att få handla inne på hemsidan måste man vara över 18 år gammal eller ha målmans tillstånd. Alla leveranser levereras med Postnord och beställningen kommer att skickas 1–2 arbetsdagar efter att beställningen gjordes och sedan kommer den vara framme hos under inom 2–3 arbetsdagar. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Finditonline?
Är det så att man har några frågor eller funderingar ås kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen skicka e-post till dem eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man gör det kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan där läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är då stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd över någon produkt och man vill lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta kundtjänsten

Har du någon erfarenhet av företaget Finditonline? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem. 


Tips då man vill sminka sig.