OmdömesStalle

  Recensioner Festprissen

  Flera gånger under året dyker det upp tillställningar då man blir bjuden på en fest eller då man kanske själv ska styra upp en fest och bjuda alla vänner och bekanta. Något som även är väldigt vanligt är att gå på maskerad och klä ut sig, i synnerhet på hösten då det är Halloween. När det kommer till att gå på maskerad så måste man ju ha en klädsel att ha på sig. Är man ute efter maskeradkläder så kan man gå till någon fysisk butik och se hur utbudet ser ut, vissa göra det eftersom de då har möjligheten att prova alla kläder på, men alla har inte tiden till det. Så därför finns det även företag som erbjuder sina kunder maskeradkläder online via olika hemsidor. Festprissen är en nätbutik och ett företag som erbjuder denna sortens produkter.

  Hur är kvaliteten på produkterna om man väljer att beställa från Festprissen? Hur ska man ta sig till om man känner för att lämna in en reklamation eller om det är så att man får hem en söndrig produkt? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om företaget Festprissen

  Festprissen är ett företag som är verksamma online och de driver inte någon fysisk butik, det är ett familjeägt företag som även drivs av familjen Axelsson Kejbert. För 20 år sedan grundade samma familj även företaget KalasKompaniet men driver det inte längre i dag. Företaget levererar sina produkter till länder runt om i världen.

  Bloggarna Sofi Fahrman, Anine Bing och Pernille Teisbaek lär dig hitta rätt i modedjungeln

  Vad erbjuder Festprissen sina kunder?

  Företaget Festprissen erbjuder produkter både för kvinnor, män och barn och inne på företagets hemsida kan kunderna använda en sökfunktion. Inne på företagets hemsida finns det olika produktkategorier som tex: barnkalas, roliga prylar maskerad, dukning och så vidare. Priserna som är synliga inne på hemsidan är inklusive moms och de är skriva i svenska kronor. Då det kommer till att kunderna ska betala för sin beställning så kan de välja mellan att betala direkt med kort, via internetbanken, på faktura eller via delbetalning. Görs det beställningar via hemsidan på mer än 800 kr behöver kunden inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 49 kr på kundens beställning.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Festprissen?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan de komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att kolla igenom olika villkor där de kan få svar på frågor som handlar om tex produkterna, hur man lägger en order eller hur leveranserna fungerar. Är kunden i behovet av att lämna in en reklamation kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten, för att sedan gå vidare med ärendet.

  Har du någon erfarenhet av Festprissen? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om leveranserna, kundtjänsten om du kontaktade dem samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man planerar en hemmafest.

  Festprissen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Varmt rekommendera

  Väldigt snabb leverans, prisvärda saker och mycket att välja på! Enkelt att hitta på hemsidan under olika kategorier. Fanns allt jag letade efter :) mycket bra utbud för olika barnkalas teman. Hos festprissen hittar man roliga saker både till vuxna och barn, kan varmt rekommendera. Har handlat där flertal gånger och kommer garanterat blir många fler.

  Av: Nk17-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Nöjd

  Snabb leverans och mycket att välja på. Rekommenderas!

  Av: Anneli08-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Toppen

  Snabbt, smidigt att beställa.Kan varmt rekomendera .

  Av: Monica31-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Festprissen

  Din recension

  FAQ

  Är Festprissen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Festprissen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Festprissen?

  Festprissen är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Festprissen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.