Fat Brain Toys

Alla recensioner

Fat Brain Toys

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Fat Brain Toys

Alla barn älskar leksaker. Leksaker kommer i en mängd olika former och typer. Barn i alla åldrar, föredrar olika saker. Som förälder vill du säkert att dina barn ska ha så roligt som möjligt. Men visst hade det varit bra om leket också var lärorikt?

Genom att leta efter leksaker som utmanar lite, får barnen att tänka till och som lär dem något, får du två flugor i en smäll. Det kan vara allt från leksaker som indirekt lär dem räkna, lär dem former eller övar mobilitet i småbarn. Du kan alltid gå in på en leksaksaffär och hitta en sektion med pedagogiska leksaker. Du kan också testa Fat Brain Toys, ett leksaksföretag som fokuserar just på att ta fram kluriga och unika leksaker. Fat Brain Toys går att beställa online och de har ett stort sortiment. Vi rekommenderar att du läser några recensioner innan du köper något för att vara på den säkra sidan. Vad säger andra kunder?

Om Fat Brain Toys
Fat Brain Toys är ett privatägt företag som är specialiserat på tillverkning av leksaker för barn. De startade sin verksamhet inom leksaksindustrin 2002 med uppdraget att visa för den amerikanska konsumenten att det finns ett alternativt universum av leksaker tillgängliga för dem. Fat Brain Toys har sedan dess utökat sitt sortiment till över 7.500 leksaker och spel. I 2006 utvecklade Fat Brain Toys sina egna utbildande leksaker. Efter att ha varit en onlinebutik i flera år, öppnade företaget sin första fysiska butik 2008 som blev väldigt populär i området. År 2010 lanserade de sin egna hemkatalog som skickades hem till potentiella kunder.

Vad erbjuder Fat Brain Toys?
Fat Brain Toys erbjuder sina kunder ett brett utbud av leksaker, åldrar 0 till vuxen, från olika kategorier som inkluderar aktiv lek, babyleksaker, klassiska och retro, utomhusleksaker, vetenskap och natur, konst och hantverk, böcker, byggleksaker, spel , pussel och många andra. De erbjuder leksaker som passar alla åldersgrupper, från spädbarn till tonåringar och vuxna. De förser också sina kunder med en bloggtjänst på deras hemsida där de utbildar sina kunder med artiklar om leksaker och recensioner. Fat Brain Toys erbjuder levererar i hela världen. I Sverige kan du även hitta olika återförsäljare som säljer några av de mest populära leksakerna från Fat Brain Toys.

Kom i kontakt med Fat Brain Toys
Har du frågor kring Fat Brain Toys leksaker? Vill du ha mer information om en specifik produkt eller frågor om hur en beställning sker? Har ett problem uppstått eller har du ett klagomål angående leksakerna du har köpt? Då kan du skicka in ett meddelande till Fat Brain Toys via kontaktformuläret på hemsidan. Föredrar du att kommunicera via e-post, kan du även nå dem på cs@fatbraintoys.com eller via telefon på 1-402-779-3181.

Recensera Fat Brain Toys
Har du handlat leksaker från Fat Brain Toys och har något värdefullt att dela med dig? Vad har din erfarenhet varit med företaget? Skulle du rekommendera det till andra föräldrar? Vilka leksaker gillar du mest? Skriv en recension idag och hjälp andra föräldrar som vill hitta utbildande leksaker till sina barn.