OmdömesStalle

  Recensioner Fanatical

  I dagsläget behöver man inte längre ta bilen eller bussen in till närmaste stad för att gå omkring i fysiska butiker. Nuförtiden behöver man endast ta med sig mobilen eller datorn till soffan för att sedan gå online och beställa hem det mesta. Det har nästan ingen skillnad vilka produkter det än kan vara, man kan beställa hem mat, inredning, barnprylar, möbler mm. En sak man även kan köpa helt online som man inte ens behöver vänta på för att få hem dem är spel. Både spel till Xbox, PC, Nintendo Playstation mm. Det finns ett flertal olika online butiker runt om i hela världen som säljer digitala kopior av spel och ett av dem är Fanatical.

  Vem är Fanatical?

  Hela företagets historia började under 90-talet då de gjorde prisvärda spel och programvara tillgängliga för alla på CD – ROM till PC – datorer. Det gick bra för företaget redan från dess lansering och under 2012 lanserade de Bundle Stars. De grundade och lanserade Bundle Stars för att möta den växande globala efterfrågan på digitala spel. Från och med att företaget öppnade sin webbshop har de sålt över 60 miljoner nycklar till digitala spel till olika spelare i över 200 länder världen över. De som jobbar på företaget Fanatical är själva väldigt ivriga spelare och därför försöker de få sin hemsida att bli en av de spelplatser som deras kunder först väljer att vända sig till. Hela Fanatical verksamheten drivs från Storbritannien och på deras huvudkontor som ligger i Staffordshire arbetar det över 30 anställda. I Fanaticals spelutbud finns det fler än 5 000 officiellt licensierade digitala spel från över 975 utgivare.

  Spel som är gratis.

  Vad erbjuder Fanatical sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man gå igenom olika flikar som är tex toppsäljare, paket och senaste erbjudanden. Man kan även filtrera för att se olika genrer på spel och man kan även filtrera för att endast se spel från specifika utgivare, som tex EA, Sega, Rock Star.

  Fanatical har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få erbjudanden och nyheter direkt till inkorgen på e-posten, samt att Fanatical har sina egna kuponger. Med dessa kuponger kan man få olika sorters erbjudanden och rabatter vilket även leder till att man kommer att spara pengar. Det går endast att använda en kupong per beställning, men de flesta av kupongerna kan även användas tillika som en butiksrabatt.

  Hur kan man nå Fanaticals kundtjänst?

  Om man undra över något och skulle vilja ställa en fråga åt företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida och sedan gå in på fliken ”support”. Där kan man hitta de oftast ställda frågorna, samt även kontaktuppgifter till företaget. Om man vill kontakta dem ska man skicka en supportbiljett till dem, i den ska man skriva sin fråga eller sitt ärende samt även lägga till bilagor om man har några.

  Har du köpt några digitala spelnycklar från Fanatical? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Fanatical
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Fanatical

  Din recension

  FAQ

  Är Fanatical ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fanatical. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fanatical?

  Fanatical är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fanatical gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.