facetheory

Alla recensioner

facetheory

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

facetheory

Hudvård har blivit allt mer populärt på sistone. Vilka produkter och metoder använder du för att ta väl hand om din hud och ditt ansikte? Chansen är stor att du åtminstone har några skönhetsprodukter liggandes hemma. Men hur vet du vilka produkter du ska välja till vad? Vilket märke är bäst utefter dina behov? Vilken butik säljer dem? Hudvårdsindustrin har blivit en djungel och det kan vara lätt att bli helt matt av alla valmöjligheter. Det kan vara bra att börja med att välja en specialiserad butik och låta teamet där guida dig.

Facetheory är en av de hudvårdsbutiker som du kan välja mellan. Men vad kan du förvänta dig av deras produkter? Kommer dessa produkter verkligen att vara bra för ditt ansikte och din hud? Hur fungerar frakten? Får du hem produkten snabbt och enkelt när du beställer online? Hur hanterar kundtjänst ditt ärende om något skulle gå fel? Hur vänliga kommer de att vara om du kommer till dem med ett problem eller klagomål? Som förstagångskund kommer dessa frågor vara väsentliga.

För att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig, bör du läsa recensioner skrivna av andra som redan har handlat hos Facetheory. Deras erfarenheter, kommentarer, åsikter och omdömen kan hjälpa dig att få en bättre bild av vad shopping på Facetheory innebär och om det är rätt val för dig.

Om Facetheory
Facetheory startades 2015 och är ett brittiskt hudvårdsföretag. Idéen bakom företaget var att lösa problemet för de som känner sig överväldigade av mängden hudvård på hyllorna i varje butik. Istället för att låta kunden själv ta reda på allt, samt mixa och matcha, ville man istället presentera en skräddarsydd hudvårdsrutin baserad på kundens behov.

Vad erbjuder Facetheory?
Facetheory erbjuder olika sorters hudvårdsprodukter, både individuella och i paket. I sortimentet har de ansiktsrengöringar, exfolianter, masker, dag- och nattkrämer, ögonkrämer, ansiktsoljor, serum, handdukar, borstar, smink, kroppsvård och mycket annat.

Du kan välja mellan att köpa de produkter du själv vill ha, eller låta Facetheory bygga en personlig hudvårdsrutin åt dig. För att bygga en hudvårdsrutin, svarar du på ett antal frågor så attg Facetheory kan dig matcha rätt produkter. Du svarar på frågor som ålder, hälsovanor, hudproblem och så vidare. Du får sedan produkter föreslagna som du kan anting beställa eller byta ut mot andra produkter.

Facetheory erbjuder en 365-dagars returrätt om du inte gillar produkterna eller inte ser någon skillnad. Facetheory levererar till utvalda länder i världen, och Sverige är ett av länderna. Beställer du produkter från hemsidan, tar det cirka tre arbetsdagar att få hem dem.

Kontakta Facetheory
Skulle något problem uppstå eller om du har frågor du vill ställa, kan du alltid kontakta Facetheory via e-post på help@facetheory.com. Du kan även välja att chatta med Facetheory's kundtjänst direkt på hemsidan genom att trycka på hjälp-knappen i nedra hörnan.

Recensera Facetheory
Har du erfarenhet av Facetheorys produkter? Såg du någon skillnad? Var skillnaden positiv eller negativ? Vilka produkter testade du? Kändes Facetheorys förslag rätt för dig eller inte riktigt? Dela med dig av din upplevelse genom att lämna en ärlig recension hos oss på Omdömesställe och hjälp andra kunder som du.