Eyeglasses

Alla recensioner

Eyeglasses

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Eyeglasses

Det kan vara att du använder denna typen av produkt själv men om du inte gör det så är chansen väldigt stor att du känner en person som gör det, vad handlar detta om? Jo, det är givetvis glasögon. Miljontals människor där ute, oberoende gammal som ung använda glasögon dagligen. Det är otroligt vanligt att man har synfel och just därför finns det så många olika butiker när det kommer till att köpa glasögon eller linser. Vissa vill endast köpa glasögon i fysiska butiker så att de i lugn och ro kan prova den på, medans andra kanske föredrar att faktiskt köpa dem online eftersom utbudet kanske är större där. Är man intresserad att köpa glasögon online då har kanske hemsidan Eyeglasses något. 

Du ska inte glömma att det alltid finns möjligheten att läsa recensioner här hos oss innan du gör en beställning. I detta fallet har vi samlat recensioner om Eyeglasses men det finns även många andra företag inne hos oss.

Mer information om företaget Eyeglasses
Företaget har varit verksamma på marknaden i över 14 år redan och i sitt sortiment försöker de att erbjuda produkter som passar oberoende storleken på kundens plånbok. Företaget använder sig av lins laboratoriet Essilor för att kunna framställa glaset i glasögonen av det finaste materialet. Mark är namnet på personen som grundade företaget och sedan starten har deras vision alltid varit samma vilket är ” vår vision är service”. Eyeglasses erbjuder glasögon för kvinnor, män och barn och i sitt sortiment har det produkter från olika varumärken som till exempel: Prada, Armani, Calvin Klein och så vidare.

Det som finns hos Eyeglasses
Om en person ska beställa ett par glasögon från företaget ska hen börja med att besöka en optiker för att få reda på vad styrkan skall vara i glasögonen. Efter det kan receptet från optikern skickas in till företaget tillsammans med beställningen. Efter att det är avklarat kan kunden själv bestämma vilken typ av båge han vill ha, om kunden inte vet vad hen ska välja är det möjligt att kontakta företaget för att få både hjälp och råd. Det finns en guide inne på hemsidan som kan hjälpa till då man ska avgöra vilka glasögon man ska välja utgående från ansiktsform. Det finns även en funktion där kunden kan använda sin webb kamera för att få en bild över hur olika glasögon skulle se ut på. Om en kund finner något problem kanske under sin beställning, över sin produkt eller annars vill ställa några frågor kan företaget nås via e-post eller på telefon under vanliga arbetstider.

Åsikter om Eyeglasses
Recensioner är något som är väldigt viktigt både för alla konsumenter där ute men även för alla företagare. Därför skulle det vara väldigt bra om du i detta fallet har erfarenheter av Eyeglasses, för då kunde du lämna en recension här inne hos oss. Det är helt gratis att skriva recensioner här och om du är ärlig och pålitlig kommer din recension bli riktigt bra.


Vilka glasögon passar man i?