OmdömesStalle

  Recensioner ExtraOptical

  Glasögon, linser och solglasögon är alla produkter som många världen runt använder sig av dagligen. Att ha sämre syn är något som många kommer att uppleva någon gång under sitt liv, antingen hos sig själva eller hos de personer som man spenderar mycket tid med. När det kommer till dessa produkter så måste man ju även införskaffa dem. Då det gäller glasögon så föredrar många att välja ut sina glasögon i en fysisk butik eftersom de vill se om de verkligen passar i de olika modellerna. Men för personer som använder linser så är det inte så mycket att tänka på utan de köper samma linser som de redan haft under en längre tid, vilket då går smidigt att göras online. Det finns olika företag som erbjuder dessa produkter, online och i fysiska butiker. ExtraOptical är ett av dessa företag som är verksamma online.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget ExtraOptical? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer information om företaget ExtraOptical

  Företaget har två stycken grundare och ExtraOptical kommer ursprungligen från Norge men säljer idag sina produkter i Sverige, Norge, Danmark och Sverige medans företagets huvudbas fortfarande ligger i Trondheim i Norge. Under 2010 började hela företagets historia då de grundades och lanserades och senare under 2021 flyttade de in i större lokaler och tog in produkter från olika kända varumärken.

  Saker att tänka på när du handlar på nätet

  Vad erbjuder ExtraOptical sina kunder?

  Inne i företaget nätbutik kan kunderna se de olika produktkategorierna som i sin tur har flera underkategorier samt att de kan använda sig av sökfunktionen för att söka bland alla produkter som finns i sortimentet. ExtraOptical erbjuder produkter för kvinnor, män och barn. Väljer kunderna att göra inköp på 500 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad oberoende vart de vill ha paketet levererat, i annat fall läggs en fraktkostnad till på kundens beställning på 39 kr. Kunderna har 30 dagars full returrätt från och med att de fått sitt paket och kunden får då själv stå för returkostnaden vilket är 39 kr.

  Hur kan kundtjänsten hos ExtraOptical nås?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos ExtraOptical genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du någon erfarenhet av företaget ExtraOptical? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var.


  Hur man väljer rätt glasögon.

  ExtraOptical
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om ExtraOptical

  Din recension

  FAQ

  Är ExtraOptical ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om ExtraOptical. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder ExtraOptical?

  ExtraOptical är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ExtraOptical gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.