Eton Shirts

Alla recensioner

Eton Shirts

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Eton Shirts

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Eton Shirts är ett företag som tillverkar och säljer skjortor till sina kunder runt i Sverige. 

Är produkterna värda sitt pris hos Eton Shirts? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Eton Shirts
Företaget grundades och lanserades redan under 1928 och har erbjudit sina kunder olika slags skjortor sedan dess. Företaget använder sig av världens finaste ELS – bomull då de tillverkar sina produkter samt de har en crisp look. Företaget är grundat i Sverige men finns i dag på 49 olika marknader samt i några av världens mest exklusiva butiker. Eton Shirts huvudkontor ligger fortfarande på samma plats som när företaget startades vilket är i Borås, Sverige. 

Vad erbjuder Eton Shirts sina kunder?
Inne på Elton Shirts hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex: vita skjortor, custom made, skjortor för speciella tillfällen etc. När man gör en beställning via hemsidan så kommer både returen samt frakten att vara helt gratis. När paketet är på väg kan man spåra det samt att när man gör sin betalning så sköts den direkt via internetbanken. Om det är så att man får hem sin produkt och sedan av någon anledning känner sig missnöjd med den så har man upp till 60 dagar på sig att göra en retur från och med att man har fått hem sitt paket. 

Hur kan man komma i kontakt med Eton Shirts?
Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”vanliga frågor”. Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och se om man skulle hitta svaret på sin fråga. Om det skulle vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten så kan man nå dem antingen via telefon eller genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Har du handlat hos Eton Shirts? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte. 


Eton Shirts.