Etiketta

Alla recensioner

Etiketta

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Etiketta

När barnen är i skolan eller på ett daghem så vet man som förälder att när man ska hämta sitt barn så kan det vara svårt att komma ihåg exakt vilka plagg som är just ditt barns. Många kläder ser ofta ganska likadana ut samt att barnen kanske har bytt kläder under dagen om de blivit blöta eller smutsiga. En sak man kan göra på förhand är att markera alla kläder med en penna och skriva på varje plagg vem kläderna gör till, det är ganska så tidskrävande samt att de väldigt enkelt slits bort då man tvättar kläderna. Men det finns faktiskt företag som kan hjälpa till i just denna situationen. Det finns flera olika företag som erbjuder olika sorters produkter och prylar men ett företag som är verksamt med namnet Etiketta erbjuder namnlappar som man sedan kan fästa på alla barnets kläder och plagg. 

Om jag väljer att göra en beställning hos Etiketta är produkterna värdas sitt pris då? Kommer produkterna att hålla eller kommer de att gå sönder efter första användningen. Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kanske undrar över som man inte kan veta svaret på innan. Därför kan det vara bra att läsa recensioner innan som är skriva av personer som redan handlat hos företaget i fråga. 

Mer information om Etiketta
Etiketta är ett företag som är lanserar och grundat för att de ska erbjuda sina kunder olika sorters namnlappar för att det mycket enklare att hitta barnens kläder då man hämtar dem efter jobbet på förskolan. 

Vad erbjuder företaget Etiketta?
Etiketta är ett företag som är verksamma via deras hemsida och de erbjuder sina kunder helt strykfria, och istället självhäftande namnlappar som fastnar på de allra flesta material. Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex Alfons Åberg, Babblarna, Emil i Lönneberga och så vidare. Alla namnlappar som företaget säljer kan man tvätta i både disk och tvättmaskin i upp till 60 grader samt att de även tål torktumlare, mikrovågsugn samt kyla. När det kommer till betalningen hos företaget så är det Klarna som har hand om den vilket betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken eller på faktura. När man gör en beställning på namnlappar hos företaget så kommer det att ta en dag för dem att bli producerade och sedan kommer det att ta mellan 2 till 3 dagar för dig att få hem dem. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Etiketta?
Har man några frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga där. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon gång handlat hos Etiketta? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Tips om man vill sy egna kläder till barnen.