OmdömesStalle

  Recensioner Etiketta

  När barnen är i skolan eller på ett daghem så vet man som förälder att när man ska hämta sitt barn så kan det vara svårt att komma ihåg exakt vilka plagg som är just ditt barns. Många kläder ser ofta ganska likadana ut samt att barnen kanske har bytt kläder under dagen om de blivit blöta eller smutsiga. En sak man kan göra på förhand är att markera alla kläder med en penna och skriva på varje plagg vem kläderna gör till, det är ganska så tidskrävande samt att de väldigt enkelt slits bort då man tvättar kläderna. Men det finns faktiskt företag som kan hjälpa till i just denna situationen. Det finns flera olika företag som erbjuder olika sorters produkter och prylar men ett företag som är verksamt med namnet Etiketta erbjuder namnlappar som man sedan kan fästa på alla barnets kläder och plagg.

  Om jag väljer att göra en beställning hos Etiketta är produkterna värdas sitt pris då? Kommer produkterna att hålla eller kommer de att gå sönder efter första användningen. Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kanske undrar över som man inte kan veta svaret på innan. Därför kan det vara bra att läsa recensioner innan som är skriva av personer som redan handlat hos företaget i fråga.

  Mer information om Etiketta

  Etiketta är ett företag som är lanserar och grundat för att de ska erbjuda sina kunder olika sorters namnlappar för att det mycket enklare att hitta barnens kläder då man hämtar dem efter jobbet på förskolan.

  Prisjakt – Vad är Black Friday?

  Vad erbjuder företaget Etiketta?

  Etiketta är ett företag som är verksamma via deras hemsida och de erbjuder sina kunder helt strykfria, och istället självhäftande namnlappar som fastnar på de allra flesta material. Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex Alfons Åberg, Babblarna, Emil i Lönneberga och så vidare. Alla namnlappar som företaget säljer kan man tvätta i både disk och tvättmaskin i upp till 60 grader samt att de även tål torktumlare, mikrovågsugn samt kyla. När det kommer till betalningen hos företaget så är det Klarna som har hand om den vilket betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken eller på faktura. När man gör en beställning på namnlappar hos företaget så kommer det att ta en dag för dem att bli producerade och sedan kommer det att ta mellan 2 till 3 dagar för dig att få hem dem.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Etiketta?

  Har man några frågor eller funderingar kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga där. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget för att sedan gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon gång handlat hos Etiketta? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips om man vill sy egna kläder till barnen.

  Etiketta
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Etiketta

  Din recension

  FAQ

  Är Etiketta ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Etiketta. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Etiketta?

  Etiketta är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Etiketta gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.