Ethletic

Alla recensioner

Ethletic

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ethletic

Våra kroppar är fantastiska som tar oss igenom varje dag som går, vi orkar gå i skolan eller vara på jobbet halva dagen och ännu efter det har vi energi att göra våra hobbyn eller saker vi tycker om. För att kroppen ska orka då måste vi även lägga lite tid och energi på att faktiskt ta hand om våran kropp, alla vet vi att man ska äta näringsrik och hälsosam mat samt att man så ofta som möjligt ska försöka röra på sig. Om man rör på sig så är skor något som är väldigt viktigt, om man bär ett par dåliga skor kan man till och med skadad rygg och knän för evigt. Vissa fötter behöver olika typer av skor och det får man helt enkelt lära sig själv, om du är ute efter ett par nya skor då har kanske företaget Ethletic något för dig.

Är storlekarna om jag beställer hos detta företaget, kan jag ta min vanliga storlek eller inte? Kommer skorna att hålla sin form efter en tid av användning eller kommer det bli fula och säcka ihop? Läs recension är här inne hos oss innan du bestämmer dig för att göra en beställning hos något företag.

Mer om Ethletic
Företaget grundades och lanserades under 1998 och det första paret skor som företaget skapade gjordes i Pakistan. Under årens gång fortsatte företaget att tillverka flera skor, och under 2016 fick företaget pris för att erbjuda veganska och fairtrade märkta skor. Företaget tillverkar skor både för kvinnor och män och deras skor kan användas både till vardags men även inom olika sporter som typ skating. Skorna som företaget sälja kan köpas direkt via deras egna nätbutik eller hos någon återförsäljare. 

Vad erbjuder Ethletic?
Helt och hållet valfria produkter kan läggas till i den virtuella kundkorgen och om en kund som befinner sig inom Eu väljer att göra en beställning på 115 € eller mer kommer hen inte att behöva betala några extra avgifter för frakten. Om beställningen dock slutar på en summa lägre än det läggs det till en fraktavgift på 10,70€. Efter att företaget tar emot en beställning kommer de att behandla den så snabbt som möjligt, detta betyder att kunder inom Europa kan räkna med en leveranstid på åtminstone fem arbetsdagar. Om en kund får hem ett par skor och upptäcker att det är fel storlek är det ännu möjligt att lämna tillbaka dem inom 30 dagar efter att de mottagits, vidare retur får kunden själv står för returkostnaden. Finns de frågor har Ethletic en kundtjänst som kan ås via e-post eller telefon. 

Erfarenheter av Ethletic
Är du en person som brukar bära ett par skor av detta företaget? Tycker du i så fall att storlekarna är sanningsenliga? Tycker du att skorna håller så pass bra som ett par skor ska hålla och skulle du rekommendera dina vänner och bekanta att handla hos Ethletic. Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss.


Hur man putsar skor.