OmdömesStalle

  Recensioner Ericdress

  Med sin egen stil och design på kläder har man möjligheten att med färger, mönster och modeller kunna uttrycka sin kreativitet och sin personlighet. Man kan välja hur mycket eller lite man vill visa ut av sin kropp dagligen, men inte bara det utan man kan uttrycka hela känslor genom sina kläder och sin utvalda stil. Vissa personer gillar inte alls att upptäcka nya kläder och stilar vilket är helt okej. Men under de senaste åren har folk runt om blivit allt mer modiga och man vågar gå emot normen och inte se ut som alla andra i staden. Kläder och plagg finns det hur mycket som helst av, även butiker som säljer kläder finns det ofantliga mängder av. Så det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig och shoppa, online eller i fysiska butiker? Ericdress är ett företag som erbjuder kläder online, för kvinnor och män.

  Är produkterna värda sitt pris hos Ericdress? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från företaget? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

  Info om Ericdress

  Under 2012 grundades och lanserades företaget och idag levererar de sina produkter till 200 länder runt om i världen. De erbjuder kläder både för kvinnor och män men även andra produkter som tex smycken och accessoarer. Ericdress har idag inte någon fysisk butik utan de är endast verksamma online via sin hemsida. De har även framställt och lanserat en egen app som kan laddas ner i mobilen eller på surfplattan.

  Mat-och pysselbloggaren Madame Edith berättar hur hon får pengar tillbaka på allt hon handlar

  Det som Ericdress erbjuder

  Användare av hemsidan kan välja på vilket språk de vill använda den, och även i vilken valuta de vill se de olika priserna. I nätbutiken finns det olika produktkategorier, med flera underkategorier. Ericdress har även en skild kategori med produkter som är gjorda för bröllop, som tex brudklänningar. Från och med att Ericdress tagit emot kundens beställning så kommer de att skicka paketet inom 24-72 timmar. Och den normala leveranstiden till Sverige är mellan 5 och 18 arbetsdagar. Medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det.

  Hur kunderna kan nå Ericdress

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

  Har 'hos Ericdress? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerar om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Att välja klänning efter kroppstyp.

  Ericdress
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ericdress

  Din recension

  FAQ

  Är Ericdress ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ericdress. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ericdress?

  Ericdress är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ericdress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.