Equipment

Alla recensioner

Equipment

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Equipment

Att handla online kan kännas både spännande och roligt eftersom det finns så mycket att välja mellan, inte bara det kommer till produkter utan det finns så oändligt många nätbutiker. Dock kan det även kännas kanske lite överväldigande eftersom det helt enkelt finns så många val så man vet inte vart man ska vända sig. Ska man köpa en ny mascara från butiken man alltid gjort, eller ska man beställa en blus där som bästa kompisen alltid shoppar? Detta får man givetvis välja själv, men innan man gör en beställning hos något företag som finns där ute är det alltid bäst att börja med att läsa recensioner.

Vi på OmdömesStälle vill att så många som möjligt ska få positiva minnen då de har handlat hos ett företag och av den anledningen har vi valt att samla recensioner som vem som helst helt kostnadsfritt kan skriva. Här kan du i detta fallet läsa recensioner om företaget Equipment som erbjuder kläder och produkter för kvinnor.

Om Equipment
Företaget grundades och lanserades under 1976 i en salong i Paris. Då företaget grundades på marknaden valde de att erbjuda sina kunder en sofistikerad stil som samtidigt ska vara bekväm samt kan användas till flera situationer livet igenom. Det är tidlös och innovativ stil som Equipment försöka sträva efter när det kommer till tillverkningen av produkterna, samt att de har valt att använda material som ger en ökad lyxkänsla. Det är möjligt att handla hos Equipment från flera länder runt om i världen, och för tillfället har det i sitt sortiment produkter för personer som föräldrar en mer feminin stil.

Det som Equipment erbjuder
Efter att en kund lagt till valfria produkter i kundkorgen och även betalat för sitt inköp kommer Equipment att packa och skicka iväg orden inom två arbetsdagar, beroende på vilken tid kunde lagt sin beställning. Om en svensk kund väljer att göra en beställning på åtminstone 1 375 kr kommer hen inte att behöva betala någon fraktavgift alls, i annat falls läggs det till en avgift på beställningen som kan ses innan ordern bekräftas. Får en kund hem en produkt och märker att den kanske är i fel storlek eller att den inte ser ut som kunden hade tänkt sig finns möjligheten att lämna tillbaka produkten, förutsatt att returen påbörjas inom 30 dagar efter att beställningen bekräftats. Kunden behöver inte betala något då en retur görs och om returen blir godkänd kommer kunden att bli återbetald hela summan. Finns det några funderingar har Equipment en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl.

Åsikter om Equipment
Skulle du kunna säga att du är en person med erfarenheter om företaget Equipment? Om du är det skulle inte att du då kunna lämna en recension här inne på våran sajt. I din recension kan du berätta om hur storlekarna var, om produkterna är värda sitt pris och annat som du kanske känner att du vill dela med av.


Hur man väljer en passande doft till sina kläder.