Envi Naturals

Alla recensioner

Envi Naturals

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Envi Naturals

Ett fint och glansigt hår samt en ren och återfuktad hy är väl det som många är ute efter? Beroende om man är hemma eller på jobbet vill man känna sig fräsch och det är något som kan ha olika betydelser för olika personer. Smink- och skönhetsvärlden är något som för varje dag får flera kunder och på nätet finns det väldigt många butiker som erbjuder produkter på denna marknad. Människans hy är ganska varierande från person till person så även fast vissa produkter fungerar för en person behöver de inte fungera för en annan. Om du för tillfället är ute efter hudvård då har kanske företaget Envi Naturals något för dig. 

Glöm inte att du alltid har möjligheten att här hos oss på OmdömesStälle skriva recensioner, men du kan även läsa recensioner helt kostnadsfritt hos oss. Du kan lära dig en massa genom att läsa recensioner och du kommer med större sannolikhet faktiskt att bli nöjd om du började med att läsa recensioner. 

Om Envi Naturals
Alexandra heter personen som valde att skapa Envi Naturals och hon valde att skapa företaget och dess produkter eftersom hon ofta kände att då hon rengjorde sitt ansikte inte visst någon ingrediens i produkterna, varken vad de hade för inverkan eller varifrån de kom. Idag erbjuder Envi Naturals produkter för både kvinnor och män och de har inne i nätbutiken valt att samla information om alla ingredienser som de använder då de tillverkar produkterna. Företaget har valt att tänka på naturen och hållbarheten genom att till exempel förpacka sina produkter i eko vänliga förpackningar och även tänka på hur leveranserna sker. Förutom skönhetsprodukter finns det även smink i sortimentet. 

Det som Envi Naturals erbjuder
Produkterna är i nätbutiken kategoriserade beroende på ändamål men om kunden känner sig borttappad och inte vet vad hen ska köpa har företaget även valt att lista de produkter som de säljer mest av. Efter att en kund bestämt sig för vad hen vill köpa och även betalat för sitt inköp kommer hen inte att behöva betala någon fraktavgift om hela beställningen slutar på 170€ eller mer (gäller för svenska kunder). Om beställningen dock inte blir på så mycket kommer svenska kunder att behöva betala en fraktavgift på cirka 14€. Svenska kunder kan räkna med en leveranstid på mellan 1-5 dagar efter att företaget skickat iväg paketet från sitt lager. Det går att göra en retur inom en viss tid förutsatt att produktens försegling inte är bruten, för att göra en retur eller annars ställa några frågor ska kundtjänsten hos företaget nås vilket kan göras via telefon eller mejl. 

Åsikter om Envi Naturals
Vi här på OmdömesStälle skulle bli väldigt tacksamma om du tog dig några minuter och lämnade en recension inne hos oss om det är så att du har erfarenheter av detta företaget. I din recension kan du berätta om du märkte någon skillnad efter att du började använda dem och om du skulle tipsa om produkterna till dina vänner och bekanta. 


Skönhetstips inför skola eller jobb.