Entertainment Earth

Alla recensioner

Entertainment Earth

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Entertainment Earth

Entertainment Earth erbjuder den ultimata hemsidan för leksaker och hobbyer/samlarobjekt för både vuxna och barn. Varje dag har det kommit in något nytt: leksaker, actionfigurer, science fiction, Star Wars och andra samlarobjekt från popkulturen finns här. Oavsett vad ditt intresse är så kan du förmodligen hitta det här.

Om Entertainment Earth

Entertainment Earth är ett företag som grundade i ett garage 1995 – och har sedan dess vuxit till ett stort företag i sin bransch. De som driver företaget har både intresse och erfarenhet av området. De erbjuder ett stort urval av leksaker och samlarobjekt, bland annat actionfigurer, leksaker, specialkampanjer, hobbytillbehör, robotar, mycket inom science fiction och en hel del annat. Deras inköpare letar över hela världen efter de bästa leksakerna som finns och skapar unika samlingar för våra värdefulla kunder. Varje dag köps det in hundratals föremål som handplockas för att vara ett exempel på varje föremåls bästa egenskaper: kvalitet, lekvärde, samlarvärde och innovativ design. Sedan 1995 har företaget varit platsen där du kan handla leksaker, hobbymaterial och samlarobjekt. Här finns saker från bland annat följande kategorier: samlarobjekt, filmer på DVD och Blu-ray, TV-serier på DVD och Blu-ray, serier och grafiska noveller, kläder och kostymer.

Vad erbjuder Entertainment Earth?

Här finns ett stort urval av leksaker, spel, hobby- och underhållningsartiklar till bra priser. Entertainment Earth är en återförsäljare av leksaker, samlarföremål och hobbyartiklar. På Entertainment Earth har de ett stort intresse för att ge dig det bästa urvalet av leksaker och hobbyartiklar från tecknade serier, fantasy, sci-fi och superhjältar från hela planeten. Det finns en stor kärlek till serier, filmer och tv-serier - och som ett resultat av detta finns den en stor samling av samlarobjekt när det kommer till karaktärer, specialutgåvor och actionfigurer av hög kvalitet. Entertainment Earth erbjuder över 20 olika kategorier av leksaker, hobbyartiklar och prylar som levereras direkt till din dörr, med gratis frakt (i USA) på de flesta produkter. Du kan handla utifrån en viss kategori eller bläddra bland de senaste erbjudandena. Här hittar du också en praktisk sökfunktion samt filter för pris, kön och produkttyp. Företaget erbjuder lägsta-pris-garanti, dvs. hittar du en produkt till ett lägre pris någon annanstans så matchar Entertainment Earth det priset.

Leverans och betalning

Entertainment Earth levererar över hela världen, framför allt via DHL och USPS och är alltid spårbar. Kostnaden för portot avgörs av hur mycket du beställer för. Det kan ta upp till fjorton arbetsdagar innan du har ditt paket, beroende på postgången. Kolla även gärna upp eventuella tullavgifter som kan tillkomma. Betalning sker enklast med ditt Visa-eller Mastercard.

Omdöme

Så vad blir vår recension av Entertainment Earth? Vi ha fått ett positivt intryck. De som äger och driver företaget verkar ha ett genuint intresse för leksaker, samlarprylar, spel, science fiction och så vidare, vilket lyser igenom. De är pålitliga och verkar ha många återkommande kunder. Branschen de verkar i är väldigt inriktad, men verkar samtidigt ha många köpkraftiga kunder. Med tanke på att de har funnits i, i runda slängar, ett kvarts sekel så är även det något som säger sitt.