Enlisted

Alla recensioner

Enlisted

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Enlisted

Där ute finns det väldigt många online spel att välja mellan. Det finns spel som man kan spela gratis, spel som är gjorda för en spelare eller flera hundra och så vidare. I dagsläget finns det även många spel som erbjuds gratis, som man helt enkelt kan kostnadsfritt ladda ner och sedan spela själv eller tillsammans med vänner. Enlisted är ett spel som kan laddas ner via hemsidan som går under samma namn, och det är ett spel som antingen kan spelas på datorn, playstation eller Xbox. 

Men kanske man vill veta något om spelet innan man bestämmer sig för att faktiskt spela det. Som tex: hur många spelare kan man vara, kan man köpa något inne i spelet för “riktiga” pengar, och tillkommer det några gömda avgifter? Man kan även finna svaren på dessa frågor genom att läsa andra personers recensioner

Mer om Enlisted
Enlisted är ett spel som lanserades internationellt under november 2020. Spelet är utgivet av Gaijin Entertainment och spelet går ut på att spelaren ska bygga upp och sedan ha ett försvar som kan användas under andra världskriget. Gaijin Entertainment är ett företag som kommer från Budapest och de lanserades och grundades på marknaden under 2002. I dagsläget har företaget cirka 150 personer anställda och de har kontor i olika länder som tex: Lettland, Ryssland, Cypern osv. Företaget har även tagit fram andra spel än Enlisted och de är bland annat kända för sina stridsflygplans simulatorer. 

Det som Enlisted har att erbjuda
Inne på hemsidan Enlisted är det möjligt att skapa ett konto, men även logga in om man redan har ett befintligt konto. Annat som man kan göra på hemsidan är att ta del av alla nyheter som har hänt i spelet tex. Inne på hemsidan finns det även en flik som går under namnet “community” dr är det möjligt att se på vilka olika sociala medier företaget är verksamma, men det är även möjligt att ta del av ett forum som finns där spelare har valt att dela med sig angående spelet. 

Inne på hemsidan finns även en shop, och där har spelare och användare möjligheten att ta del av olika produkter och prylar som kan införskaffas, och sedan användas inne i spelet. Detta är tex olika bundles med olika karaktärer eller fordon. Inne på hemsidan är de oftast ställda frågorna besvarade, men det är även möjligt att kontakta kundtjänsten genom att skicka e-post till dem. 

Erfarenheter av Enlisted
Är du en spelare av spelet Enlisted? Om du är det kan väl du ta och berätta för oss vad du egentligen tycker om spelet? Du kan ta och berätta om du har spelat spelet mycket, om du tycker att hemsidan är enkelt att använda och berätta även annat som du kanske har tänkt på. Du kan använda dina helt egna ord i din recension och kom ihåg att det alltid är kostnadsfritt att dela med sig via oss. 


Olika spel som finns.