OmdömesStälle

  Recensioner Enklareliv

  Brukar du känna att du är i behovet efter att få ett lättare liv, eller kanske du skulle vilja underlätta i någon annans liv. Känner du att du att det saknas smarta och innovativa prylar i ditt liv? Då har du hittat rätt, enklareliv.se finns just för sig som är i behovet av ett enklare liv, vilket vi alla ofta kan vara.

  Om Enklare Liv

  I mars 2005 etablerades företaget Enklare liv med målet att erbjuda sina kunder smarta produkter för att göra vardagen lite lättare, och på samma gång erbjuda en kundservice som är i världsklass. Enklare Liv har sett till att de har ett stort och brett sortiment av produkter som passar för alla åldersgrupper, vilket betyder att du även kommer att kunna hitta presenter enkelt via denna hemsida. Vissa produkter har Enklare Liv inte kunnat hitta för att sätta in i sitt sortiment, men då har de tagit saken i egna händer. De saker de inte hittat har de själva utvecklat tillsammans med ledande innovatörer hela världen över. Hos Enklare Liv kommer du att lätt kunna hitta saker till dig själv och andra.

  Du kommer att få ett enklare liv tack vare Enklare Liv.

  Vad erbjuder Enklare Liv?

  Företagets hemsida är både tydlig och lättnavigerad och du kan gå igenom många olika kategorier. På hemsidan finns kategorier som tex. Hem, kläder, skor, personligvård mm. Du kan även gå in på företagets outlet för att hitta produkter till otroligt bra priser. Enklare liv har produkter av många kända och välbekanta märken och du kommer garanterat att hitta exakt vad du är ute efter. Du kan även laga ett personligt konto via detta företaget för att enkelt kunna göra nya beställningar och även hitta gamla beställningar som du har gjort förut.

  Enklare liv ser alltid till att leverera dina varor snabbt och de erbjuder sina kunder en garanti som är bättre än svensk konsumentlag om du skulle vilja returnera dina varor. Företaget erbjuder gratis frakt om du gör en beställning på över 999 kr och det ingår alltid 30 dagars bytesrätt. Enklare Liv erbjuder så snabba leveranser eftersom de skickar beställningen redan nästa vardag efter att du gjort din beställning. Om du har köp en vara antingen online eller i butik och sedan vill returnera den kan du enkelt välja om du gör det online eller i en fysisk butik, företaget har gjort detta så att allt ska vara så enkelt som möjligt för sina kunder, så att de verkligen lever upp till vad de faktiskt står för.

  Reklamationer, tips och kontakt med Enklare Liv

  Enklare Liv anser att sina kunder är otroligt viktiga och vill att de ska vara så nöjda som möjligt, därför behöver du inte tveka om du undrar över något utan det är bara att du hör av dig till dem. Om du möjligtvis har några synpunkter eller idéer till företaget kan du kontakt dem på telefon eller via-post för att förmedla dina idéer.

  Skriv gärna en egen recension om detta företag om du har några tanker, erfarenheter eller åsikter om dem.

  Enklareliv
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Enklareliv

  Din recension

  FAQ

  Är Enklareliv ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Enklareliv. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Enklareliv?

  Enklareliv är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Enklarelivs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.