enemo

Alla recensioner

enemo

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

G
Gustafsson
mottog en trasig spis och har nu haft den här i 2v,ingen hjälp alls från enemo!! Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  spis

  mottog en trasig spis och har nu haft den här i 2v,ingen hjälp alls från enemo!!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

enemo

Vitvaror är något som finns i så gott som alla människors hem. Oberoende om det är en tvättmaskin, ett kylskåp, frysbox eller spis så är det en vitvara. Men var ska man köpa sina vitvaror? Ska man gå till en fysisk affär och kånka hem tunga produkter, eller kan man kanske beställa sina vitvaror online? Som så mycket nuförtiden kan man hitta det mesta både online, men även i fysiska butiker. Det finns till och med ett flertal olika webbutiker som erbjuder vitvaror online, och ett av dessa är Enemo. 

Historien bakom Enemo
Enemo är en del av WhiteAway Group vilket är ett danskt företag, men webbutiken Enemo öppnades i Sverige under 2011. WhiteAway Group har sålt sina vitvaror i Danmark ända sedan 2003 och de är även en av de största förhandlarna när det kommer till hemelektronik och vitvaror. Enemo säljer produkter såsom vitvaror, VVS produkter och hushållsapparater inom Sverige, och de har även ett tätt samarbete med alla ledande leverantörer. Enemo har i dagsläget inga fysiska butiker, utan de säljer endast sina produkter online. Enemo:s vision är att genom personlig och skicklig service, ge alla sina kunder den bästa upplevelsen. 

Vad erbjuder Enemo
Inne på företagets hemsida kan man se de olika kategorierna vilket är tex spisar & ugnar, hem & rengöring, hushåll, Kyl & frys mm. Men man kan även se vilka erbjudanden som för tillfället finns på hemsidan samt använda sökfunktionen för att hitta vad man är ute efter. 

Om man gör en beställning hos Enemo kan man välja mellan några olika betalningsmetoder, vilka är: kortbetalning (Mastercard eller VISA), bankgiro, faktura eller delbetalning. Vid varje produkt på hemsidan finns den uppskattad leveranstiden, men de normala leveranstiderna är 2–5 arbetsdagar eller 4–10 arbetsdagar. Leveransen tar längre om produkten inte finns i lager, då kan man räkna med en leveranstid på 7–14 arbetsdagar. Alla leveranser som görs via Enemo är gratis och om det är en större vitvara så kommer den att levereras hem till kunden; är det mindre vitvaror kan man välja hemleverans för 99 kr eller till närmaste ombud gratis. Vid hemleveransen kan man även få bärhjälp med produkten om man vill. På alla produkter som Enemo säljer ingår det 14 dagars ångerrätt, men för att man ska få en godkänd retur som man lämnar tillbaka produkten måste den kunna betraktas som ny och i oförändrat skick. Ångerrätten hos företaget gäller endast för privatpersoner och inte för företag eller andra sorters verksamheter. 

Hur kan man nå Enemo?
Om man får hem en vara från företaget och upptäcker att den är sönder kan man lämna in en reklamation. Reklamationer till Enemo ska alltid göras inom skälig tid vilket är inom 2 månader efter att man upptäckt felet. För att kontakta företaget angående en reklamation ska man fylla i ett formulär som kan hittas på hemsidan. Om man har några frågor och vill kontakta företaget kan man göra det på telefon (0770 27 27 97), via e-post (info@enemo.se) eller så kan man chatta med dem på hemsidan.

Har du några vitvaror från Enemo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension