OmdömesStälle

  Recensioner enemo

  Vitvaror

  är något som finns i så gott som alla människors hem. Oberoende om det är en tvättmaskin, ett kylskåp, frysbox eller spis så är det en vitvara. Men var ska man köpa sina vitvaror? Ska man gå till en fysisk affär och kånka hem tunga produkter, eller kan man kanske beställa sina vitvaror online? Som så mycket nuförtiden kan man hitta det mesta både online, men även i fysiska butiker. Det finns till och med ett flertal olika webbutiker som erbjuder vitvaror online, och ett av dessa är Enemo.

  Historien bakom Enemo

  Enemo är en del av WhiteAway Group vilket är ett danskt företag, men webbutiken Enemo öppnades i Sverige under 2011. WhiteAway Group har sålt sina vitvaror i Danmark ända sedan 2003 och de är även en av de största förhandlarna när det kommer till hemelektronik och vitvaror. Enemo säljer produkter såsom vitvaror, VVS produkter och hushållsapparater inom Sverige, och de har även ett tätt samarbete med alla ledande leverantörer. Enemo har i dagsläget inga fysiska butiker, utan de säljer endast sina produkter online. Enemo:s vision är att genom personlig och skicklig service, ge alla sina kunder den bästa upplevelsen.

  Vad erbjuder Enemo

  Inne på företagets hemsida kan man se de olika kategorierna vilket är tex spisar & ugnar, hem & rengöring, hushåll, Kyl & frys mm. Men man kan även se vilka erbjudanden som för tillfället finns på hemsidan samt använda sökfunktionen för att hitta vad man är ute efter.

  Om man gör en beställning hos Enemo kan man välja mellan några olika betalningsmetoder, vilka är: kortbetalning (Mastercard eller VISA), bankgiro, faktura eller delbetalning. Vid varje produkt på hemsidan finns den uppskattad leveranstiden, men de normala leveranstiderna är 2–5 arbetsdagar eller 4–10 arbetsdagar. Leveransen tar längre om produkten inte finns i lager, då kan man räkna med en leveranstid på 7–14 arbetsdagar. Alla leveranser som görs via Enemo är gratis och om det är en större vitvara så kommer den att levereras hem till kunden; är det mindre vitvaror kan man välja hemleverans för 99 kr eller till närmaste ombud gratis. Vid hemleveransen kan man även få bärhjälp med produkten om man vill. På alla produkter som Enemo säljer ingår det 14 dagars ångerrätt, men för att man ska få en godkänd retur som man lämnar tillbaka produkten måste den kunna betraktas som ny och i oförändrat skick. Ångerrätten hos företaget gäller endast för privatpersoner och inte för företag eller andra sorters verksamheter.

  Hur kan man nå Enemo?

  Om man får hem en vara från företaget och upptäcker att den är sönder kan man lämna in en reklamation. Reklamationer till Enemo ska alltid göras inom skälig tid vilket är inom 2 månader efter att man upptäckt felet. För att kontakta företaget angående en reklamation ska man fylla i ett formulär som kan hittas på hemsidan. Om man har några frågor och vill kontakta företaget kan man göra det på telefon (0770 27 27 97), via e-post (info@enemo.se) eller så kan man chatta med dem på hemsidan.

  Har du några vitvaror från Enemo? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Tvättmaskin från Enemo.

  enemo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om enemo

  Din recension

  FAQ

  Är enemo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om enemo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder enemo?

  enemo är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till enemos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.