End

Alla recensioner

End

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

End

Kläder, skor och accessoarer. För varje dag som går uppstår det nya trender och man kan kanske känna sig lite borttappad när det kommer till alla nätbutiker som finns tillgängliga. Ska man vända sig till dyrare märken för att kompisarna föredrar det, eller ska man fortsätta handla där man alltid gjort? Om man har bestämt sig för att göra ett inköp hos en “ny” mode kommer det att löna sig att börja med att läsa recensioner om företaget för att man ska få en så positiv upplevelse som möjligt. 

End är en nätbutik som i sitt sortiment har kläder och accessoar både för kvinnor och män. Innan eller efter att en beställning gjorts hos dem är det möjligt att både läsa och skriva kostnadsfria recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle. 

Om företaget End
End grundades och lanserades på marknaden under 2005 eftersom det på den tiden kunden vara svårt att få tag i dyrare och mer exklusiva märken om man befann sig utanför London. Idag är End verksamma på marknaden både online men de driver även fysiska butiker samt att de idag har cirka 600 personer anställda. De fysiska butikerna ligger på olika platser runt om UK men kunder som befinner sig i andra länder har även möjligheten att handla hos dem via nätbutiken. 

End har valt att vara återförsäljare till bland annat olika exklusiva och kända märken och i sitt sortiment har de kläder och produkter från märken såsom: Kenzo, Stussy, Dr. Martens, Vans och så vidare. 

Det som End erbjuder
Kunderna kan redan på första sidan välja de land de befinner sig i så att priserna ska bli en en anpassad valuta. Alla priser som är synliga är färdigt inkluderade moms och om en svensk kund väljer att göra en beställning för 2 750 kr eller mer behöver hen inte betala någon extra fraktavgift. I annat fall läggs det till en avgift på 110 kr på beställningen. Den normala leveranstiden är mellan 3 till 5 arbetsdagar räknat från dagen då beställningen gjordes, kan i vissa fall ta lite längre om det görs många beställningar under en högsäsong. End förstår att man kanske ibland beställt hem fel storlek och då har kunderna möjligheten att ännu inom 14 dagar göra en retur, räknat från dagen då köpet gick igenom. För att en retur ska bli godkänd ska produkten befinna sig i originalförpackningen samt att alla lappar ska sitta kvar. Ska en retur göras eller om det finns några frågor eller funderingar från kundens sida ska kundtjänsten hos End kontaktas, detta kan göras på telefon, via e-post eller live chatt. 

Recensioner om End
Vi har här på OmdömesStälle som sagt valt att samla recensioner om företag där ute. Är du en person som har erfarenheter av End, kan inte du då lämna en recension på våran sajt? Du kan i recensionen berätta precis vad du vill angående företaget och deras produkter. Var oberoende och ärlig i din recension som du lämnar hos oss. 


Hur man väljer rätt kläder utgående från kroppstyp.